Worth the money?

Funderar starkt på att skaffa Botox, i läpparna. Hade kunnat döda för Carolina Gynnings läppar! Föds man inte med naturligt fylliga läppar t.ex får man se till att skaffa det på annat sätt. Frågan är om det är värt pengarna..

 

Sliten jeansjacka?

Som så många andra älskar även jag jeansjacka, längtar till det blir så varmt ( på natten ) att man bara kan ha jeansjackan på sig åh bege sig ut.
Såg något väldigt snyggt i fredags, nämligen en tjej som hade en skitsnygg jacka, ni vet slitna hål på jeansen? Hon hade såna hål fast på jeansjackan, gööör snyggt (Y) Vet inte om hon gjort det själv eller om det finns såna ute i affären och köpa?? I vilket fall som helst, jag vill ha, det var faktiskt koolt;D


Fashion and high heels.



Skor: Din sko.
Bara älskar dem!

DAGENS.

Inte alldeles för uppklätt för en söndag och inte heller för nerklätt, me like.

Crush <3

Så himla go låt, jag blir iallafall alltid glad av att lyssna på den!


Aldrig mer!

Fyfan jag ska aldrig mer ha en vit helg, har så himla tråkigt att jag har lust att ta livet av mig. Nästan! Förstår nog inte riktigt varför jag sitter inne en lördag, känner mig bara gammal och tråkig. Sedan har man inga pengar på mobilen heller och det suger ännu mer, att inte kunna sms någon.. Eller ringa! Nee nu är det slutklagat! Någon som är på att dra ut och festa nu halv ett på natten? Nah,  eller kanske inte. Får lägga mig och sova, ha ha! Tvn it is ;D

Kvällsmaaat; roccula, qourn och svamp + lite citron påre <3


PEACE! and puss.

Underbar dag!



Nu är det inte långt kvar till man kan ligga på beachen och bara lapa sol =) Bilden är från förra sommaren, blev verkligen jättebrun den sommaren och sen var det Turkiet på're! Snacka om att man blev negeeeer. (Får man säga så!?)


Jag älskar blommigt!

Älskar verkligen blommigt på toppar/linnen/klänningar och det ska givetvist vara fint blommigt!




Sedan älskar jag även nagellack, har fastnat för stark rosa färg på naglarna. Helt rätt!

Tar en vit helg

Känner för att synda ikväll men inte genom att dricka alkohol, utan bara sitta framför tvn och äta massa onyttigt. Åh! Lockande tanke. Saknar i och för sig att ha ett vinglas i min hand, men en vit helg måste man ju ha ibland och ladda upp inför Valborg, kanske?!


Carolina och jag - en vän jag saknar massor <3

Före eller efter?

Jag säger bara en sak, släng dig i väggen Linda Rosing! Ibland kan "före" en förändring vara finast och efter en förändring bara se fult ut (tyvärr) och då snackar vi givetvist om Rosing. Hon var ju faktiskt snygg innan alla operationer, okej inte i samma klass som Gynning dock men hon låg i snyggingkategorin iallafall. Rosing - ett bra exempel på hur snett det kan gå. Förändring är inte alltid bra och man borde tänka igenom extra noga innan man är redo att lägga sig under kniven. . .

Måste bara säga att efter resultatet på Gynning är bara wow, vilken snygging! Hon är jävligt mycket snyggare nu, när hon tagit ut silikonet och färgat håret från blondt till brunt. Tycker blondt hår är jättevackert (naturligt) men alla passar inte i det och i detta fallet så är hon mycket snyggare som brunett! Sedan så kan även silikon vara fint om det inte ser överdrivet ut. Och tyvärr så ser det inte alls fint ut på Gynning på den första bilden nedan. Kanske hon upptäckte att det inte alls var så fint och bestämde sig för att ta ut silikonet? Vem vet.

Vilken bild tycker ni är finast, före eller efter?


Före


Efter

Du är vad du äter(?)

Rent utav älskar programmet "Du är vad du äter" och tycker Anna Skipper är typ den roligaste människan som finns. Okej, inte den roligaste men nära inpå! I veckans program var det en militärtjej som var vegatarian och det var mig en konstig en, hon åt typ pizza bara.. Hmm, när Anna visade henne den vegetariska maten såg hon rätt förvånad ut. Jag trodde alla vegetarianer var van vid sån mat men icke ;D Hon kanske bara ätit vegetarisk pizza hela livet...ha ha!

Jag blir alltid så inspirerad när jag kollar på Anna och denna gången skrev jag upp lite saker jag ska inhandla när jag får pengar. Ska även börja göra en morgondrink som kommer bestå av: ananas + äpple + alger + grönt te extrakt. Det kanske inte låter så jättegott men man kan alltid testa plus jag tror man kommer få en bra start på dagen. Jag är alltid jättetrött på morgonen och det är något jag verkligen vill ändra på då detta förstör ungefär hela dagen eftersom jag knappt orkar jobba. Dags för lite ändring i mitt liv! Får se hur detta går =)


Någon mer än jag som gillade när Bert Karlsson var med i programmet? Kanske det bästa paret någonsin, tänk dig, hälsoguren Anna Skipper och semleälskande Bert. Vilken syn!
Fast Anna tycks ha tyglat Bertan för nu har dem tydligen skrivit någon slags matlagningsbok tillsammans? Inga semlor här inte!

God mat


Fick denna underbara matlagningsbok när jag fyllde 20 år, den är fylld med goda och nyttiga matlagningstips. Dock behöver man inte vara vegetarian för att laga vegetarisk kost, tycker alla borde äta vegetariskt iallafall en gång i veckan. Att äta för mycket kött är inte bra och det kan göra kroppen gott att skippa köttet någon gång! Jag själv föredrar vegetarisk mat och äter sällan kött och nu när jag fått en sådan bra bok har jag ännu inte lagat något recept ur den, skärpning Emelie!

Har hittat en god rätt (bilden) jag kommer testa först och det är falafel med tahinisås, mums!


Ville bara säga att...

Blair i Gossip girl är sjukt snygg och den tröjan hon hade på sig i förra avsnittet matchar verkligen hennes skönhet! Men allt klär ju en skönhet, eller?


Fast and the furious!

Det blev Fast and the furious trots allt, den överraskade positivt. Brukar inte gilla när dem gör så många efterföljare av filmer man blir bara förvirrad och blandar ihop handlingarna i de olika filmerna. Det gör jag iallafall! Ne usch vad trött jag är, klockan är redan 3! T tröttade ut mig rejält, efter filmen gick vi en promenad på stan, eller rättare sagt ett varv runt ett kvarter! Ha ha! Han ville verkligen hålla mig kvar i stan och tjaa, han är ju rolig att vara med så jag tackar inte nej till att spendera lite mer tid med honom.. Satte oss inne i Nordstan och bara tjötade om allt och absolut ingenting! Där satt vi i en timme och kollade på alla knäppa människor som gick förbi, fulla som nyktra. Det suger verkligen och kolla på folk som är jättefulla när man själv är spiknykter, fan vad de skämmer ut sig själva, pinsamt! En sak jag funderar starkt på, är att lägga mig faktiskt, i min varma säng. Eller den är inte varm...ännu =) Tihi! Föresten, vad ska folket göra imorgon?

Godnatt på er sötnowsar!



Älskar mitt hår på denna bilden!

Bio ikväll!

Ska strax göra mig iordning för att möta Thomas i Gamlestan, för ikväll ska vi på bio =) För andra gången, ha ha. Förra gången vi var på bio var väldigt trevligt och roligt! Såg filmen, Race To Witch Mountain (stavning?) var inte alls många inne i biografen och det sitter några ungar och pratar väldigt högljutt. Från ingenstans så hör man Thomas säga, "håll käften" till dem.. Men lyssnar de? Nej! Utan fortsätter, tills några andra reagerar, i detta fallet en mamma som blir väldigt irriterad och ryter till att dem ska vara tysta. Såklart så lyssnar de inte heller denna gången och en kort stund efter det börjas det pratas igen. Jag säger till Thomas att ryta, "nu lägger ni av"! Och för er som inte har sett paradoin på Sagan om ringen, "Sagan om de bannlysta", förstår nog inte det roliga i att säga så. Thomas hade tydligen inte heller sett den så han förstod nog inte heller riktigt.

Istället skriker jag till de, "NU LÄGGER NI AV"!!! Och försöker efterlikna den roliga rösten. Sedan skrattar jag efteråt eftersom jag inte tar den repliken på så stort allvar trots allt. Ungarna kollar på mig och säger, håll käften tillbaka. De fortsätter att störa alla andra genom att prata högljutt då tillslut mamman blir riktigt förbannad! Hon reser sig upp och skriker, "NU LÄGGER NI AV". Fast denna gången är det med en allvarlig ton. Tillslut så går ungarna ut ur biosalen, äntligen! Heja mamman!



Iallafall, vet inte vilken film det blir, hade tänk Fast and the furious. Men är riktigt sugen på Slumdog Millionaire. Well, får se helt enkelt, uppdaterar imorgon eller inatt om vilken film det blev, för nu ska jag kila iväg och duscha, sminka mig o.sv o.sv... * Suck*

PUSS&KLEM!

Dyrt eller billigt?

Har alltid haft svårt att hitta en bra foundation, nöjer mig inte med en bra utan vill ha en perfekt. Då kanske man kan tänka att det finns inga perfekta men enligt mig så har jag hittat två st jag verkligen gillar. Eller förlåt mig, älskar! Den ena är I.D bare minerals. Först var jag väldigt skeptisk till den då min hudterapist rekommenderade den men jag tänkte, man kan ju alltid testa det skadar ju inte. Fick verkligen bra hy och använde den i 2 år, var verkligen beroende. Både jag och min kompis älskade den, som också köpte den. Inte bara det att den kan hjälpa en att få bättre hy utan den räcker länge också. Fast det beror ju givetvis på hur mycket man tar av den och hur ofta man använder foundation. Dock så kanske det inte alltid räcker att använda en mineralfoundation för att få bättre hy utan man kanske måste investera i en bra rengöring, personligen tycker jag Qlinique har en jättebra serie!

Nackdelar med dyra foundations då? Jo, det är att dem kostar mer än de vanliga märkena, Loreal, Max Factor o.sv men jag tycker att använder man det ofta, varje dag, ska man lägga lite mer på en dyrare foundation för det gynnar sig. Å andra sidan, använder man det inte varje dag kanske bara när man ska på fest eller liknande gynnar det ju sig även att köpa en liten dyrare för då håller den ju längre och priset jämnar ut sig, då man inte behöver köpa en ny på flera månader. De "vanliga" märkena har även en tendens att torka ut huden eftersom dem vanligtvis inte innehåller SPF och inte skyddar mot solen. Sedan måste man komma ihåg att alltid fukta hyn ( även om de dyra märkena innehåller fukt så är det inte tillräckligt) innan man applicerar grunden. Ett väldigt vanligt påstående när man har fet hy är att man inte ska fukta den men detta är faktiskt ett falskt påstående! Du måste nämligen tillföra fukt om du har fet hy, för vad gör huden när den har brist på fukt? Jo, det huden gör när den har brist på fukt är att utvecka fett! Därför är detta väldigt viktigt och inget man ska skippa! Max factor, Loreal, Maybelline osv är ofta djurtestade också och jag personligen skulle inte vilja köpa smink som är djurtestat...



En annan foundation som jag också tycker är väldigt bra är Dior Forever. Förra sommaren fick jag Dior av en kompis som inte ville ha den p.ga att den var på tok för mörk för henne, så hon gav den till mig. Testade den och tyckte den var väldigt bra, hade haft en annan foundation innan som jag inte alls tyckte om och då jag haft I.D i 2 år, var jag ju van vid icke flytande foundations. Men Dior överraskade verkligen, positivt!



Våga att testa dig fram, tillslut hittar man alltid en foundation som passar en. Jag säger dock inte att alla dyrare märken är bäst, köpte faktiskt Qliniques foundation innan jag hade I.D och Dior och den passade mig inte alls. Alla ser ju olika ut, även hyn skiljer ju sig åt från person till person. Men en regel jag har för alla är att alltid använda rengöring och att fukta huden med en mousterizer eller fuktcremé innan man grundar, eller så kan man också blanda sin foundation med sin mousterizer respektive fuktcremé, det går lika bra.

Maria Mena - I miss you love




Gamla låtar kan faktiskt fortfarande vara bra!

Saknaden svider!

Finns inte en enda dag då jag inte tänker på dig, då jag hoppas att allt ska bli bra mellan oss, som jag gjort i alla dessa år. I början trodde jag det var mig det var fel på och det är lätt att anklaga sig själv. Men till vilken nytta? Innerst inne vet man att det är inte en själv det är fel på. En regel är att man ska aldrig anklaga sig själv för vad en annan människa gör mot en. Jag väntar och väntar på ditt samtal, ett litet sms. Men ingenting? Att något så vanligt, som att få ett sms från dig, kan göra så stor skillnad. Jag är svag, svagare än jag trodde jag skulle vara. Var helt säker på att jag skulle klara detta men det gör för ont helt enkelt. Egentligen fattar jag inte varför jag fortfarande ser upp till dig på ett sätt, för det enda vi gjorde var att bråka. Så många gånger då jag skrikit till dig att jag hatat dig, velat se dig död till och med. Skrikit av gråt tills jag inte orkat mer.. Bedövad. Det är vad jag känner mig just nu, bedövad men ändå så levande! Jag känner varenda känsla i min kropp så sjukt starkt. Varenda dålig känsla blir till tusen gånger värre. Vet inte vad som gör mest ont i allt detta elände och jag tänker inte sitta här och analysera vad som smärtar mest. Kanske är det att jag vet du kan höra av dig till henne men inte till mig. Att du kanske just nu sitter och pratar med henne i telefon och att du inte ens kan ringa din egna dotter. Jag kräver ingenting från dig egentligen, det har jag aldrig gjort och kommer heller aldrig göra. Önskar bara du kunde se smärtan i mig, som jag bett dig innerligt att göra. Ser du inte smärtan och gråten i mina ögon, ser du inte hur ont det gör i mitt hjärta, i min själ.. Jag önskar du gjorde det. Inte för att jag sedan kan säga, kolla vad du gjort mot mig, utan för att du en dag kan förstå och se hur mycket jag behövde dig i mitt liv.

Metaltown sommaren 09

Dags att beställa biljetter snart! Förra året köpte jag biljett några dagar innan så jag tänkte faktiskt att jag skulle ta och köpa lite tidigare iår. Med tanke på att det faktiskt är waaay mycket bättre band 09 än 08 ( enligt min mening ) sen är det ju alltid bra att vara ute i god tid! Man vill ju inte missa detta året, då dör jag hellre! Favoriterna sedan länge tillbaka, nämligen Slipknot kommer ju dit, även favoriten Marilyn Manson. Och det "nya" bandet Dead By April spelar ju också, lyckliiig! =) Plus en massa andra bra band också, men just dessa tre ska jag VERKLIGEN inte missa! Så boka in 26-27 juni, för då blir det massa party också för sweetnosen Sandy som fyller 20 år den helgen! ( Även lilla Ella fyller hela 20 år den helgen, fast hon ska dock inte med :( )


    



KLARA ARTISTER

Slipknot, Marilyn Manson, Disturbed, Volbeat, DIR EN GREY,Children of Bodom, Opeth, Girugämesh,  Meshuggah, Napalm Death, Trivium, Mustasch, Dragonforce, Pain,All That Remains, Municipal Waste,Mucc,Cult of Luna,Evergrey, Dead By April,August Burns Red, Bring Me the Horizon,Bullet, Pilgrimz&All Hell!



Inte sommar, än!

Stör mig lite på folk som säger det är sommar, vadå sommar nu? Vad hände med våren liksom.. Ne skärpning nu allihop! Alla vet väl att efter vintern kommer våren och sedan kommer sommaren. Förhoppningsvis! Vet inte om Sveriges regniga somrar räknas som sommar dock..haha!





Hur som helst, tyckte denna klänning från Nelly.com var lite söt, sådär lagom somrig och fräsch! Me like!

Jace Everett - Bad Things!

I wanna do bad things with you... Detta är då "öppningsvideon" till serien True Blood och den är så sjukt jävla bra gjord, musiken, bilderna, allt! Titta och njut :)



I don't wanna do this anymore!

Har nog aldrig känt mig såhär tom på insidan, det känns som någonting fattas? Som jag inte är en hel person, bara en halv. Jag undrar vart den andra halvan tog vägen? Vart försvann den... När försvann den? Helt ärligt så vet jag inte. Jag har nått en punkt i mitt liv då ord inte räcker längre för att göra så man mår bra. Spelar ingen roll hur många gånger om dagen man får höra hur fin man är o.sv. Man vill ha något mer än så, än bara fina ord. Vill ha något äkta i mitt liv, för en gångs skull! Självklart så har jag äkta saker i mitt liv, som några få men väldigt fina och bra vänner. Ni vet vilka ni är, behöver inte säga era namn. Och jag tackar varje dag för att ni finns och jag har er. Sedan ska man inte säga att det räcker inte, för det vore ju fel. Men kanske är det något mer än vänskap som saknas i mitt liv? På ett sätt tror jag man kan leva ensam, utan någon, det gör en bara starkare. Fast tillslut så kommer man till en punkt då man inte klarar det längre och jag tror, att idag, har jag nått den punkten. Vad ska man göra? Hålla ut, kämpa vidare? Det är saker man får höra att man borde göra, men det är inte så lätt att alltid vara stark. Jag vill inte vara den som alltid är den starka, känner mig som mest mänsklig när jag är svag. Men vill inte vara svag heller för det är då jag är som mest känslig. Att visa känslor är inte min starka sida direkt.. Finns många saker som jag ångrar i mitt liv som jag önska att jag inte gjort, som att ge upp alldeles för lätt när jag inte blivit nöjd. Men det jag gjorde då var antagligen bra, för annars hade man väl inte gjort det eller? Behöver bli av med all skit i mitt liv, släppa taget om det onda inom mig. De flesta vet inte om vad jag gått igenom och det är inget jag skyltar med heller. Jag tror att det förflutna har något med saken att jag inte mår så bra idag. Behöver helt enkelt andas ut allt inom mig, sedan andas in alla bra saker. Och helt enkelt, kämpa vidare!? För det är det man gör i svåra tider, det som inte dödar det härdar en, sa en vis människa.



True Blood




Zappade mig igenom våra kanaler i lördags, hittade inget intressant direkt. Då jag hittade denna serien, kollade några avsnitt och jag blev som besatt nästan direkt! Det är något med vampyrfilmer.. Gillar man Twilight kommer man definitivt att gilla denna serien! Fick även reda på att mumsbiten Alexander Skarsgård är med i serien, så heeet va! ( Kolla bilden nedan, mitten! )

"Serien utspelar sig i den fiktiva småstaden Bon Temps i Lousiana, i en tid där vampyrer lever sida vid sida med människor, efter att en japansk forskare lyckats framställa ett syntetiskt blodalternativ som säljs under varumärket "Tru Blood". Vampyrer behöver därför inte längre leva i det fördolda och livnära sig på mänskligt blod. De har gått ut och förklarat att de vill leva i samförstånd med vanliga människor, vilket hörsammats av lagstiftarna som gett dem samma lagstadgande rättigheter och skyldigheter som andra medborgare, trots att många människor ser på vampyrer med skepsis och rädsla. Servitrisen Sookie Stackhouse (Anna Paquin), som även har förmågan att höra andras tankar, förälskar sig i den 173-årige vampyren Bill Compton (Stephen Moyer) vilket får henne att framstå som ännu mer avvikande än tidigare. Andra karaktärer som medverkar i TV-serien är Sookies vän, Tara Thornton (Rutina Wesley), vampyren Eric Northman (Alexander Skarsgård), brodern Jason Stackhouse (Ryan Kwanten) och ägaren av restaurangen Merlotte's, Sam Merlotte (Sam Trammell)."


 

Partyhelg!

Här kommer en liten uppdatering om vad jag har gjort i helgen, för er som är intresserade :)
I fredags åkte jag hela vägen till Kinna för att kalasa hemma hos Madde som hade födelsedagsfest för de som inte kunde vara med förra helgen! Mycket trevligt, plus jag har faktiskt aldrig varit hemma hos Madde. Så det var kul och se hur hon bodde och så. Jag smygförfestade lite innan jag kom fram till Kinna, på bussen till och med. Ville ju inte vara helt nykter när jag kom fram. Väl framme så mötte Andreas, Madde och Andy(?) mig, hade bilen med sig så jag slapp gå!

Hemma hos Madde åt vi mat, drack, spelade ölspelet och givetvis så sjöng vi för henne! Tog lite kort också, brukar nästan aldrig göra det för jag glömmer oftast av det. Är lite dålig på det, skärpning! Roliga kort är ju alltid skoj och kolla på dagen efter.





Älskar dey Madde, alltiid vi!


Lördag: bjöds det på massa festande. Denna gången på krogen, i Borås. Befann oss på Trädgårn var ganska mycket med folk. Plus det var billigt, innan klockan 11 iallafall.  Inträde + garderob 40 spänn, och cider, vin 29 :- . Me like! Fast jag och Madde var väldigt busiga och smygdrack lite öl på toaletten som hon hade lyckats och smuggla in. Träffade massa roliga folk, bland annat på tjejernas toalett, tycker inte folk brukar vara sååå trevliga men Borås verkar vara one of a kind! Dansade, dansade och dansade, hela natten lång kändes det som, till slut fick jag jätteont i mina stackars små fötter. Men det var inte så konstigt med tanke på att jag hade 9 cm höga klackar!

Sjuk kväll var det, nu när man tänker tillbaka. Vi gick från krogen ungefär kvart i 2, hade en jobbig kille efter mig. Helt gaalet.. Gick runt lite på stan för Andreas och Madde skulle köpa mat, då jag träffade på denna killen igen. Och ja, han lyfte upp mig i sin famn, trodde han skulle tappa mig för han var galet full. Skrek typ på Madde att hon skulle hjälpa mig, haha. Han frågade vad jag hette ungefär 5 gånger, vart jag bodde o.sv.. Det blev väldigt jobbigt tillslut kan jag lova!

Väl inne på matstället så träffade jag på Farid av alla ställen, en rolig överraskning. Måste dock sett förjäävlig ut, hoppas han var riktigt full haha! Usch det värsta var nog att jag fick vänta på bussen ute, det var kallt, jag var ensam! I en hel timme satt jag och frös, kändes som en evighet. Kvart över tre åkte jag hem till Götet igen, var hemma kvart i fem. Härligt!



Nyktert? Nej det vill jag inte påstå direkt!

     

Im your pusher, babe



O-nödig fakta



Kollade på Våra bästa år, den sämsta och den bästa serien som finns, imorse.. Säger bara, längtar till de nya ungdomarna kommer in i serien. Abby är ju Jack och Jennifers barn men som nu växt upp, notera även att Chelsea är Georgia som man redan kan se nu i avsnitten. Dessa karaktärer kommer ersätta dem nuvarande ungdomarna i "Våra Bästa År". Och som sagt, jag kan inte bärga mig! De är ju så otroligt snygga!



     
          Abby                  Stephanie                Chelsea                 Morgan

Lägenheten

Inte världens bästa bilder p.ga en inte så bra kamera, 5 mega pixel bara, men det får duga. Här får ni ett litet smakprov hur jag bor. Annars får ni komma och hälsa på, alla är så välkomna så! Bara trevligt med besök. Har dock fått besök av Andreas och Madeleine iallfall! Men vill ha massa massa mer besök, alltid skoj.







 

My new me








Färgade håret idag, lila aktigt. Vad tycks? Vågat, men fräckt blev det tycker jag!

Lite roligt

.... är det och se att kändisar också kanske inte alltid ser sådär jättebra ut som man tror att de alltid gör! Och att dem också kan göra missar, i detta fallet.. Väldigt stora missar, såsom ögonskugga lite överallt i ansiktet, ett missat målat öga.. Snyggt! ha ha!

Misslyckade sminkningar, hur (miss) lyckas man? Vet inte riktigt vilken kändis som lyckats eller man kanske ska säga misslyckat sminka sig värst men tror jag har en "FAVORIT" iallafall. Vilken tycker ni?


  
 

Escape The Fate

Man måste bara älska dessa killar, svart långt hår, piercingar, armar fyllda med tatueringar... Mums på det säger jag bara! Ge mig! Hade inte tackat nej till att ha en sådan pojkvän.




Ett väldigt bra band dessutom.

Escape the fate - Ashley
Escape the fate - Situations

Två riktigt bra låtar!


Uppdatering, helgen.


Fredagen började med en liten shoppingtur, jag och klädaffärer går inte ihop! Var inne på Gina en sväng, köpte ett par mörka jeanslegginssom jag velat ha ett tag nu, så det fick bli ett par sådana. Sedan vandrade jag vidare till Bling, man bara måste älska den affären, blir helt sjuk när man går in i den! Av begär... Ha ha! Provade en svart klänning och en vit, likadana fast olika färger.. Provade även två toppar, rea dessutom! Men hade absolut inte råd med att köpa alla plaggen även om jag ville det, så jag var tvungen och välja, hmm inte min starka sida direkt.. Fast för ett år sedan hade jag säkert tagit alla tre men försöker verkligen och vara lite mer sparsam nu förtiden.. Så jag valde klänningen, har ju trots allt inte så många "festkläder" om jag själv får säga det.. Valde mellan den vita och den svarta, jättesvårt val. Så jag frågade butiksbiträdet vad hon tyckte och hon sa den svarta. Så ja, svart blev det! Den vita kändes lite väl studentaktig så det var ett bra val ändå. Avrunade med att gå till Din Sko, annars brukar jag typ alltid handla på Bianco, tycker inte det är så jättedyrt där faktiskt. Man kan få ett par jättefina skor för 500-hundralappen och dessutom snygga! På Din Sko hittade jag faktiskt ett par snyggingar för 349 spänn, 7 cm klack och inte alls så svåra att gå i.
Senare på kvällen befann jag mig i Kungsbacka, min föredetta hemstad. God i miss it! Först träffade jag Emil på Rumpan bar, Sandy var även med mig där. Satt där ett tag och drack en cider och Sandy drack givetvis vin.. Utanför stod Ella, Sofie och någon mer och väntade så vi gick vidare till Mingel, rätt chill men inte en så lyckad kväll om ni frågar mig. Men man kan inte alltid ha kul... Eller?



Lördagen var betydligt roligare, hade påskmiddag hemma, nästan hela familjen samlad! Förutom pappa. Men men, det var iallafall jag, mamma, brorsan, Tina och Michael. Kan inte önska sig en bättre familj, Tina är som en slags extra mamma och Michael är precis som den pappan man alltid velat ha, men aldrig haft. Tråkigt att det ska vara så men är glad att jag har Tina och Micke i mitt liv även om de är inte är min riktiga "familj". Ibland är blod inte tjockare än vatten....
Det bjöds på väldigt god mat, synd att man blir mätt så fort, hade lätt kunnat äta massa massa påskmat!!
Runt 6 tiden tog jag 11:ans spårvagn ner till Masthuggstorget, skönt att jag inte var tvungen att byta eller något, utan jag kunde ta spårvagnen hela vägen hemifrån mig, det gillar vi!
Väntade ett bra tag på Andreas och Elly, sååå sega. Och lite fulla kanske? Men det får man vara ibland :)
Tillslut när dem kom skulle vi gå direkt till Haket, trodde jag ja! Men Elly var lite för full, stackaren. Så promenerade upp till Ica för att köpa något att äta till födelsedagsbarnet.. Det blev en bagel, stenhård dessutom var den. Mums!
Elly hann nog nyktra till lite, så begav oss till Haket ( en krog för alla er som inte vet ) där deras vänner väntade på oss.
Fyfan säger jag bara, ska inte vara taskig egentligen, men vilket skabb den ena var. Ursäkta mig Elly! Men jag var nog inte den enda som tyckte det heller. Iallafall, hon var tydligen lesbisk?! No offence till alla lesbiska/ bisexuella människor, men denna tjejen hade inget hyffs, whatsoever.. Man kan inte bete sig hur som helst, jag blev lite irriterad faktiskt. Först stod hon och strulade med sin "tjej" eller vad hon nu var. Sedan gav hon sig på Elly och tafsa på henne och vad hon nu gjorde, inte undra på att Andreas blev arg. ( Andreas är alltså Ellys pojkvän ) Blev lite bråk mellan dem två för att det den lesbiska tjejen gjorde och jovisst, klart man ska säga ifrån men det är inte alltid så enkelt för vissa. Så jag försökte givetvis sluta "fred" mellan Andreas och Elly, trots allt han borde ju vara mer arg på den lesbiska tjejen, än att ge sig på sin tjej som inte gjort något, förutom att inte säga ifrån då, men som sagt alla kanske inte har den styrkan ibland..
Var lite sura miner men det löste sig ganska fort, som tur var.. Man måste bara respektera att andra människor har pojkvän/ flickvän, även om man är lesbisk och stöter på en annan tjej, som har kille är det fan inte okej! Sen kanske man kan tänka men vadå, det är väl inget farligt att en tjej kysser en tjej, för det är ju i princip vad alla tjejer gör. Tjaa hon lesbiska verkade ju tycka det var okej. Hon fattade ju ingenting, även om både Andreas och Elly sa ifrån. Åh, tröga människa!! Sedan började hon även stöta på mig, helt ärligt har aldrig blivit mer äcklad i mitt liv. Inte det att jag tycker lesbiska tjejer är äckliga, men tro mig, hon var verkligen groose! Blev minst sagt förvånad när det kom någon bakifrån och började hålla om mig. Wtf tänkte jag?! Då såg jag att det var hon, frågade vad hon höll på med!! Hade inte ens hälsat på människan, vad är hennes problem? Hmm.. Sedan sa hon, "men vadå är vi inte ett bra lesbiskt par"? Jag svarade med: "jag är inte lagd åt det hållet". Tänkte för mig själv, om jag varit det så hade jag verkligen inte valt dig iallafall. Då svarade hon: "men vi kan ju låtsas". Jag bara. " Eh?!"
Orkade helt ärligt inte bråka, fast hade god lust med att slå till henne eller något för jag blev lite arg, men inte tillräckligt arg. Som tur var så släppte hon taget när hon fattade jag inte var intresserad!

Ne nog om detta nu! Vi drog rätt så tidigt ifrån Haket, inte världens bästa ställe direkt. Dit går man inte igen, inte jag iallafall. Det enda som lockade mig dit var att jag hörde dem hade billig öl och sådant där, och billiga shots. Vilket inte alls stämde? Jovisst man fick en shot för 20 spänn, men 2cl bara. Får ju minst köpa 4 st för att bli lite lullig, nejtack.. Får helt enkelt gå till Systemet och handla lite, det är ju trots allt mycket billigare än krogen. Kanske gå på privatfester i fortsättningen? Eller nae, där håller bara alla fjortisar till. Haha!
Lördagen slutade trots allt bättre än den började, fick oss några roliga skratt inne på Mcdonalds. Vi träffade nämligen en jätte jättefull kille, han satte sig brevid oss. Tidigare under dagen hade han varit på IFK-Djurgården matchen och han var från Västerås tydligen. Då kan man ju tro han hejade på Djurgården men tydligen inte? Skum kille vilket som. Gjorde narr av honom som fan, bara för han var så packad. Skämde ut honom totalt också men han fattade ingenting. Han raggade dessutom på Elly och hon lurade honom att de var tillsammans typ. Och ja, det gick han på också. Har inte skrattat så mycket på ett bra tag, kul var det!


Förutom att det är Ellys födelsedag idag, så är det även våran ett årsdag. Alltså ett år sen vi träffades och blev vänner!
Det har vi mormor och tacka för ( internskämt ) ! Ha ha..

                   

Hittade ett par gamla bilder på oss från 2008!


Hade kunnat skriva massa mer, men detta får räcka för idag.
PUSSKRAM.

Söndag, ingen vanlig dag idag....



För det är
Ellys födelsedag, bästaste bästa vännen! Hela 20 år fyller hon, hipp hipp hurra!!!



Torsdag och det betyder?



Att imorgon är det fredag, och snart löördag! Sjukt att man längtar så mycket till helgerna och tycker veckodagarna är urtrista.. Usch nej har alltid älskat helger, men mest när man gick i skolan. De borde göra så att helgen blir längre och veckodagarna kortare! Det hade vart en perfekt värld att leva i, för mig iallafall. Haha! Jag lovar att om jag fick bestämma hade jag bannemig infört åtminstone en extra dag ledighet!



Rysningar!

Denna låten passar inte så bra just nu kanske, eller sångtiteln passar sig inte så bra rättare sagt! Men låten är så otroligt fin och gud vilken vacker röst! Rysningar... Ohja!


Summerfeelings, what a feeling!



Bild ifrån igåår. Muuummss, ge mig sommar! Och jordgubbar!

Designerväskor



Är världssämst på att köpa väskor och ens kolla på väskor. Tycks aldrig hitta mig någon fin. Eller så är den på tok för dyr, nejtack! Kommer ni ihåg Sex And The City filmen? Carries assistent hyrde ju designväskor, för hon i princip inte hade råd att köpa en äkta. Och vem har det egentligen? Såvida man inte är rik och det är inte jag iallafall! Då hittade jag en sida där man kan hyra designväskor istället. Lockande!
Här kommer lite mer information..

"Hos Fnitter.se kan du enkelt och billigt hyra äkta designerväskor som Fendi, Kooba, Mulberry, Gucci m fl. Det snabbt växlande modet gör det synnerligen prisvärt att hyra. Som medlem får du tillgång till våra garanterat äkta designerhandväskor, alla köpta direkt från deras respektive återförsäljare. Att hyra designerhandväskor är stort i USA, Storbritannien och Kanada. Stolt introducerar Fnitter.se hyrkonceptet i Sverige och gör därmed välförtjänt lyx tillgängligt för dig"!

"Fnitter kan erbjuda dig två startsätt på ditt medlemskap: Antingen betalar du hela medlemskapet på en gång och får då handväskan 3-5 dagar efter medlemskapet har betalats. Eller så kan du få dela upp betalningen av medlemskapet på två månader och får då märkesväskan efter två månader. Medlemskapet i Chic kostar 790 kr. Medlemskapet i Glamour kostar 1190 kr. Medlemskapet i Sophisticated kostar 1590 kr".



Något att fundera över kanske? Sedan om det är prisvärt eller inte får man bestämma själv =)



Miu Miu väska!



Eller varför inte en......


Luella väska!

Vill ha!






Hur snyggt och fräscht är det inte och ha ett par vita Converse nu till våren!? Vill ha! Har alltid tyckt det varit sjukt snyggt med Converse, men aldrig vågat använda mina rosa som jag köpte för ett bra tagsen. Så jag sålde dem. Det var lite synd men men! Kanske tar och investerar i ett par vita istället. Bara det att alla verkar använda det nu.. Men det är väl bara att göra som alla andra och följa trenden =)

Heldag med Sandy



Sjukt gött väder idag man blir bara så himla lycklig! Tummen upp!
Trodde nästan det var sommar när jag gick utanför dörren klockan 9 imorse,
blev förvånad att det skulle vara varmt redan då. Sköönt. Hoppas det håller i sig nu och inte börjar snöa eller något sånt hemskt! Tillräckligt pratat om vädret, även om man kan skriva flera rader om det =)

Har haft en jättemysig dag med min smurf Sandy, från klockan 3 till typ halv 7 har vi gått runt lite på Kungsmässan, Sandy har shoppat, jag har varit smakråd. Haha! Satt även ute och åt årets första jordgubbar, mums! Tog kort och filmade med hennes digitalkamera, ovanligt va?
Helt sjukt att vi har så skoj tillsammans, men det är väl klart, hon är en av dem roligaste människorna jag känner så det är väl klart man inte kan annat än att skratta tillsammans :)
Älskar dig mitt hjärta<3


Inte en så jätteseriös bild på mig och Sandy men vafan!

RSS 2.0