Dresscore; black!


Shoppingen







Jag hittade en tunika på Gina tillslut, så det får bli den ikväll plus kavajen.. Köpte även ett fint halsband, 240 spänn kostade det, rööövdyrt. Men inte ofta jag köper halsband så det får gå an för denna gången!


Åh jag orkar inte!


Åka in till stan.. Men jag måste. Jag hatar att vara sjuk, blir alltid så jävla slö.. Sitter här i handduk bara och jag känner att jag snart går och lägger mig igen.. Men det går ju inte..

Haha vet ni vad? Den ena katten sitter framför tvn och kollar på den, det ser så jävla roligt ut! Och sött! Ser precis ut som hon sitter och följer programmet, hon gillar "How I met your mother" antar jag Hihi!

Häääär kommer den

Kavajen som jag köpte innan idag.. Såg att den inte gjorde sig sådär jättesnygg på bild, den var lite skrynklig när jag tog ut den från påsen.. Men se förbi det lilla felet och kolla på kavajen i helhet, nitarna gör ju allt ;)

Den stora frågan är om jag ska ha på mig den imån, och om jag har på mig den vad ska jag ha under? Hoppas jag hittar något fint istan imån bara som passar bra till med kavajen! Jag kom på att man alltid kan ta av sig den annars under kvällen, om man nu liksom känner att man vill framhäva det man har under istället hehe..


2009-12-30



Har tillbringat min dag i staden Göteborg såhär innan nyår, sprungit runt och stressat som bara den.. Skulle köpt en massa grejer men jag glömde hälften... Fick bara köpt mig en kavaj med nitar på. Göööör-snygg! Jag kunde inte motstå den, har redan en kavaj men tänkte det kan vara bra med två st...

Sedan var jag givetvis på systemet och inhandlade lite till imån....ja vad ska man säga, det blev lite för mycket av det goda kanske?? Fick köpt vin, vodka och en massa xider.. Men om man ser det från den ljusa sidan så kommer jag iallafall ha något att dricka på nyår ! Bättre än att stå utan dricka och vara törstig haha.


Klippet man minns




Vet inte hur mååånga gånger jag kollat på detta klippet, det är så jäkla fint! Precis innan jag skulle åka till Turkiet 2008 tittade jag på detta om och om igeeeen.. Nörd som jag är! Får fortfarande lite rysningar måste jag säga..

Ha ha!


Aldrig nöjd, man blir aldrig nöjd..



You can't tell me to feel, the truth never set me free!





Gaaahh ! Hur mycket längtar man inte till våren/ sommaren? Converseskor istället för stövlar. Börjar tröttna rejält på stövlar .. Vill ha sol......vill grilla, bada, chilla med vännerna.. Vill ha Turkiet, åka utomlands! Sitta på en klippa ute i Saltholmen och sola. Doppa fötterna i havet och bara njuuuta av värmen!! Fyfan jag blir helt sjuk av att bara tänka på det !

Look at me now - I made it!

Hur glad blev jag inte idag innan, när jag fick reda på att jag kom in på skolan? JO asglaad. Var inte lite nervös heller trodde jag skulle dö när killen skicka sms å sa att han fått hem brevet... Hehe men det gick bra, så nu jävlar blir det till att läsa upp mina betyg! Sedan utbilda mig till något vettigt, det gäller att ta tag i sitt liv någon gång, sluta upp med att vara så jäklans lat. It's now or never!


Paramore - Careful


Whatch me.



Pojkvännen var här igår, han lämnade även min julklapp. Fick en jättefin klocka, precis som jag önskat mig. Tack världens bästa boyfriend ♥


Uppdatering; julafton.

Julen gick över ungefär lika fort som den kom.. Men jag har ändå haft en jättebra julafton som jag firat med familjen! Fick äntligen en ny digitalkamera, blev asnöjd med den. Tack pappa! Sedan fick jag lite andra småsaker som jag givetvis också blev nöjd med . :)




Julafton, outfit

 



Hade ungefär lika mycket fantasi som jag hade tid i torsdags till att välja kläder, alltså inte mycket alls...... Så jag i princip slängde på mig något bara. Ungefär samma outfit jag hade förra fredagen, minus det genomskinliga där uppe haha. Passar sig inte så bra på julafton maybe?

Sex and the city 2


Julshoppingen klaaaar..



Nu har man äntligen handlat klart julklapparna.. Inte det lättaste att veta va man ska köpa direkt . Hittade tillslut lite fina saker till pappsen, brorsan och pappas flickvän.. Hoppas alla blir nöjda och gladaaa.

Helt sjukt att det inte känns som det är julafton imån, redan??! Vart tog all tid vägen hehe.. Jag antar att hur äldre man blir desto fortare går tiden .

Har fått finbesök av...

.....en ekorre i granen, hahahha!


Morning after





Gud vad jag inte mår braaaaaaaaaaa!! Det är inte mycket jag minns av kvällen, ursäkta men det är fan inte okej att vara så full som jag var igår! Ska aldrig mixa alkohol igen..

Senare så blir det jul på Liseberg, myyys! Om jag orkar devillsäga ?? Jag vill allra helst lägga mig ner och dö någonstans ! Men det är inget alternativ just nu...



Gårdagens tema: vilt och vågat






Kavaj : Gina tricot
Spetströja ; Gina
Leggins ; Lindex

The only thing that's on my mind...

.....is who gonna run this town tonight!

Utgång eller inte utgång? Kungsbacka eller Göteborg? Parken alternativ typ Mingel? Vad väljer man.. Jag hatar sånt här, det är såna här orsaker till varför man hellre stannar hemma. För mycket alternativ att välja mellan helt enkelt! Känner mig stressad här måste börja fixa mig.. Om det nu blir ut eller hemmakväll återstår att se he he..

Ha en fin kväll alla!

2009-12-17





Mina sötnosar!

Men orka klaga, hallå eller?



Till dig som kommenterade anonymt och klagade på mina såkallade "dåliga" bilder.....

För det första så har jag tagit mina bilder med en digitalkamera med märket Nikon Coolpix, 10 megapixels har den. Visst inte världens bästa, ska man ha en bra kamera med toppenbilder ska man ha en systemkamera men de kostar ju röv..

Sen för det andra, jag utgår från att du inte har någon blogg eller någon efarenhet av kameror whatsoever, men när man lägger upp bilder på t.ex blogg.se så blir ALLTID bilderna lite sämre kvalité =) Så innan du kommenterar något kan du väl iallafall kommentera något vettigt !? Hahaha!!

P.S! Jag tvingar ingen att läsa min blogg eller kolla på mina bilder, så antingen kan ju folk sluta klicka sig in här eller om ni nu tycker bilderna är dåliga kan ni ju ta och köpa en bättre kamera till mig, ok??! :)

Ha en bra kväll allihopa, puussss och kram skumbanan hihi!

Jaha? Rubrik?



Jag får bannemig inte missa Paradise hotel, varför är det så att man alltid råkar missa det ändå? Är det bara jag eller ändrar tv6 tv-tiderna och DAGARNA jääkligt ofta ?! Hmm......Blir förvirrad här. Men i vilket fall som helst så kommer det ikväll, då ska jag sitta bänkad framför tvn! He he....

I made up my mind =)

Har haft lite svårt, eller väldigt svårt att namnge min katt! Men nu så får den heta Misse istället, tillägnat våran första katt som vi hade.. Har kallat min katt för typ 10 olika namn, det är inte helt lätt att komma på ett bra.. Men "kärt" barn har mååånga namn :)


On the beach - sommarkänsla!


You said you cried a thousand times. But I don't believe a word of it! You loved it when my heart stopped, so you start to listen.





Måste ha......

En ny digitalkamera och denna såg ju lovande ut. Vill ha en rosa, frågan är bara om Casio är ett bra märke?

  

Rihanna - Russian Roulette

Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go
-
And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger


Rap attack

Gänget från "Vakna med the voice" är ju bara så jäkla sköna, fattar inte varför jag missat detta?? Eller jo, för jag sovit, det börjar ju 06.30 på morgonen och då har ju knappast jag vart vaken. Tror jag vaknade 07.30 nånting idag, la mig en stund i badet och bara mös, jag ä l s k a r  badkar hihi! På tal om tidigna morgnar and stuff like that, jag måste erkänna det är skönt att gå upp i tiiid istället för att sova bort hela dagen(och livet!!) Fast å andra sidan är det hur oskönt som helst att gå upp ur sin varma, gosiga säng men när man väl tagit steget är det inga problem.

Klippet nedan är från förra veckan, men de visade den i måndags tror jag det var? Iallafall, jag höll på att kollapsa av skratt när Paul Haukka började sjunga ocn svänga med armarna, hahahaha!! Lätt den bästa julsången ever!

Tack Sandy för du påminde mig om "Vakna med the voice" iihh :)


Year one

Fick ett litet trevligt besök från Emil i tisdags, han lekte lite med katterna och dem älskade honom haha. Min katt bet han i fötterna typ? Go girl! Vi hyrde även film, Year one, hur rooolig som helst. Gillar man riktig sån särhumor/cphumor som jag gör ska man absolut se den! Filmen var ännu roligare än jag förväntat mig faktiskt hehe.. Fick typ skrattanfall mitt i filmen så jävla kul.

Kolla klippet nedan, betedde man sig så på den tiden? Hahaha.. Försökte hitta ett litet roligare klipp men nästan alla jag hitta på tube hade inaktiverat inbäddningen, buhu. :(


Så jävla fin låt, Jay Sean-War

Does he really know you like I know you, all the little things?
Does he really love you, like I love you, how can he compete?
If he makes me fight for you, die for you, would he do the same?
This is turning into way more than a game..

Now it feels like soldiers in a war and none of us are backing down
And I will show you victory is mine before we leave this battleground
Cause he don’t wanna leave, and I don’t wanna go
And I know just how this battle goes
He don’t wanna leave and I don’t wanna fight this kind of war




Älska reklamen haha

Kolla in 0:23 "Gunnar, vill du leka med oss"? Hahah jag döör varje gång jag ser det!


Shopping




Var inne en schvääng i Gbg och köpte det sista jag skulle köpa, i klädesväg denna månaden :) Det blev ett par jeansleggins, alla mina andra har typ blivit försmå? Och ändå har jag fortfarande strl M.. Strange.

Köpte även en spetströja, hade en liknande innan.. Men den har liksom som så många andra kläder försvunnit. Ibland fattar jag inte vart kläder tar vägen? Får dem ben och vandrar iväg eller... Man kan undra, jaaaa.. Vet att jag hade den sist hemma hos Andreas men när jag frågade om jag glömt den där sa han att han ej hittade den iallafall.. Det är fanimig skumt ;D Han kanske ville ha den för sig själv haha!??!!

1,2,3



Brukar inte gilla Brittan så mkt men denna låten är mer än okej, faktiskt!

Snuttis och Zipper

Har äntligen fått hem våra katter nu, körde upp i lördags med Elin och hennes kille till Vara.. (Hämtade lite kattsaker först hos min mamma i Kortedala, hade katt där innan men han sprang ju bort så vi fick hans matskål, kattlåda m.m) Blev lite panik i slutet, han skulle egentligen kört oss hem men fick förhinder. Så vi blev avsläppta på centralen, fick ta katterna i jackan där fram, så huvudet kikade ut. Alla kollade fast det var mest positiva blickar, eftersom folk tyckte dem va jättesöta.. Naw! Tack till världens bästa pappa som hämtade oss i Mölndal sedan och körde oss hem..

Nu här hemma stojar de och busar med varandra hela tiden.. Den katten med mest svart på är min och den med mest vitt är Elins. Fast båda två är ju våra så vi delar på dem :) Hade svårt att döpa min katt, man vill ju ha ett namn på katten.. Fast igår kom jag på att den ska heta Zipper, so Zipper it is! Taget från flugan i räddningpatrullen, som btw är så jääävla söt. Haha!


Zipper(Vänster) Snuttis(Höger)

Fixat naglarna



Har fixat naglarna idag, hade tråkigt så tog fram lite nagellack och improviserade mest. Och såhär blev resultatet(bilden ovan) Ursäkta för den meegaaa-stora långa bilden, haha!

E vs J



Såg filmen häromdan och den var ju bra givetvis, men ettan är ju ändå bäst!! Edward vs. Jacob.? Jag väljer Jacob, lätt. Dumma brud som valde E istället för J, vafan tänkte hon på? Var ett stort Edward-fan innan men man får väl lov att ändra sig?

OKEJ!! Jag är ett fan av båda två då :)

Vill ha =)

Jag och Elin letar små kissemissar för fullt, haha nästan så man känner sig lite besatt.. Vi har hittat ett par kattungar som är 8-9 veckor gamla men eftersom man inte får sälja kattungarna när de är mindre än 12 veckor gamla så får vi vänta några veckor.. :(

Men iallafall, katter är huur söta som helst!


RSS 2.0