Designerväskor



Är världssämst på att köpa väskor och ens kolla på väskor. Tycks aldrig hitta mig någon fin. Eller så är den på tok för dyr, nejtack! Kommer ni ihåg Sex And The City filmen? Carries assistent hyrde ju designväskor, för hon i princip inte hade råd att köpa en äkta. Och vem har det egentligen? Såvida man inte är rik och det är inte jag iallafall! Då hittade jag en sida där man kan hyra designväskor istället. Lockande!
Här kommer lite mer information..

"Hos Fnitter.se kan du enkelt och billigt hyra äkta designerväskor som Fendi, Kooba, Mulberry, Gucci m fl. Det snabbt växlande modet gör det synnerligen prisvärt att hyra. Som medlem får du tillgång till våra garanterat äkta designerhandväskor, alla köpta direkt från deras respektive återförsäljare. Att hyra designerhandväskor är stort i USA, Storbritannien och Kanada. Stolt introducerar Fnitter.se hyrkonceptet i Sverige och gör därmed välförtjänt lyx tillgängligt för dig"!

"Fnitter kan erbjuda dig två startsätt på ditt medlemskap: Antingen betalar du hela medlemskapet på en gång och får då handväskan 3-5 dagar efter medlemskapet har betalats. Eller så kan du få dela upp betalningen av medlemskapet på två månader och får då märkesväskan efter två månader. Medlemskapet i Chic kostar 790 kr. Medlemskapet i Glamour kostar 1190 kr. Medlemskapet i Sophisticated kostar 1590 kr".



Något att fundera över kanske? Sedan om det är prisvärt eller inte får man bestämma själv =)



Miu Miu väska!



Eller varför inte en......


Luella väska!

Kommentarer

Follow emeliewingardh

Kommentera inlägget här:

Ditt namn tack :) :
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0