In your.....

Åh men orka, jag hatar diiig.. Eller det är lite att ta i? Men vafan jag gillar inte människor just nu. Människor är hemska.. Jag vill vara ett djur, ett snällt djur. Typ en apa? Orka såra folk hit och dit, hur kan du leva med dig själv? När andra inte håller ett löfte som dem har gjort TILL EN ANNAN MÄNNISKA och bara tänker på sig själva, nää då har det gått för långt!! Jag kanske borde börja bli en elak person istället? Muahhahah. In your face bitch!

Sjuk natt!

Jag och sötisen Björne på bild!! Nää nu får jag ta och sluta och hoppa ner i sängen/ soffan.. Btw, jag och Malin hade vårat vanliga nattsamtal, hahha vi är så jävla roliga ibland!! Sexa i björnens grotta.... Lockande! Gnatt!


Jag döööör, b o k s t a v l i g t !

Hahha måste bara säga, hur jävla söt är inte Björne då på en skala från 1-10??! Jo hundra!! Björne, I WANT YOU! Tänk om man hade en sån egen Björn.. Gossi ♥

 

Teddybjörnen Fredriksson BJÖRNE! Ja så hette han......


Alexisonfire, 11 Nov!



Inte riktigt 100% säkert än men jag trooor det blir konsert nu i Nov, ett av favvobanden spelar ju. Ska höra lite mer med Malin K, ska gå med henne isåfall. Det är grymt, för vi har precis likadan musiksmak!! Jag dör om dem spelar låtarna, "Rough hands" och "This could be anywhere in the world" ♥ De har ju kommit ut med ett nytt album (2009) men jag måste nog säga jag gillar deras förra sound bättre...



Helgen som varit...

Det har väl inte hänt så mycket, förutom att vi var ute i lördags då.. Blev en massa goda drinkar, lite shots och några cider.. (Tyvärr hade dem inte Mojito, fyfan vad dåligt!!) Det var helt fullt på Trädgårn, folk knuffades nästan. Jag var nära på att hamna i bråk med en blatte, eller ursäkta, utlänning! Jag och min vän Alexandra skulle gå ut från det stora dansgolvet då en tjej knuffade till mig typ? Jag blir alltid så himla arg på sånt, knuffade tillbaka lite och jag hade inte så bra balans den där kvällen.. Det var då jag råkade nudda den där utländska killen och han blev inte glad, ha ha.. Han tyckte jag skulle säga förlåt, då sa jag : men hallå ser du inte hur fullt det är här?!! Jävla idiot, tänkte säga nåt annat...mindre trevligt till han men ljudnivån var för hög för det. Tur jag lät bli! Hehe..Det finns väl inte så mycket mer intressant att skriva. Hmm..Jag såg precis att jag spelat in ett videoklipp, det hade jag helt glömt av.. Tänkte ladda upp det här bara för Trädgårn är så jävla grymt!:)


Kappor!

 

Funderar starkt på att köpa mig en till vinterjacka som jag kan växla mellan, vill inte bara använda min Svea.. Tröttnar så fort på alla slags kläder.. Den till höger verkar ju varmare men den till vänster gillar jag nog mer!? Tänkte mer på att skaffa en till fest när man går ut på krogen, spela roll om man fryser då? Hahah eller kanske inte så kul att gå runt och frysa föresten..

Alexx 20 år, GRATTIS!!



Idag ska vi fira den tösen som fyller 20år, nu blir det slut på tjötet om att snart fyller jag 20. Haha, varsegod och njuuuut nu när du kan köpa ut åt dig själv också, woooho! Det är väl typ det bästa med att fylla 20 = systemet!


Maaaaaaaaaat!!

Vad är det jag beställt?




Mums... JO! Vegburgare och pommes frites.. Synd bara att pommesen inte va färdiga!!


Tävling!

Är med och tävlar om denna snygga skinnjackan på Amandavardet.blogg.se! Skulle va fin att ha till våren, hoppas hoppas jag vinner. Man vet ju aldrig?! *Håller tummarna*


Godmorgon!

Snarare 14:00.. Jesus vad gott jag sovit! Förutom när jag blev väckt klockan 11 av min otroligt bra ringsignal, Asking Alexandria - A candelit dinner with inamorta. Snacka om att man blir lite chockad jaa, ha ha.. Tänkte kila ner till Arnolds nu och köpa käk, osminkad och sliten som bara den, nästan som man är bakis, var jag kanske ut igår? Det känns som det men jag satt ju bara hemma och nördade mig. Aja man kan ju låtsas man är bakis! Är hungriiig. Har ingen mat här hemma, får ju pengar på tisdag så kan inte handla.. Orkar inte snarare, så istället så kör jag på bakiskäk, muumma!

 
Söta bästa vänner! I miss my best friend.

Godmorgon, 05.34!

Nej jag skojar med er, inte är väl JAG uppe såhär tidigt?! Aldrig i livet haha, har inte lagt mig ännu. För jag har suttit och fixat med bloggen, äntligen! Ändrat min design, det var på tiden. Har undvikt det helt och hållet bara för man vart lite lat.. Men nu är jag nöjd!

Har vart och shoe shoppat ett par najsiga stövlar. 500kr på din sko, dyrt! Gjorde ont att köpa dem, nästan, hehe. Nedå, behövde ju ett par nya. Har två par stövlar sen förra vintern, båda har gått sönder! Sad!! :( Men fick iallafall beröm för mina skor av en tjej på spårvagnen, lite ovanligt sådär och inte alls väntat. Blir nästan stum när andra tjejer "pratar" med en helt plötsligt. Tycker dem flesta ser bitchiga ut bara? Haha aja..

Lånade Thomas kamera till att ta kort på skorna men den kameran är ju så jävla kass? Varför blir det så konstigt ljus? Så vill jag inte ha det på mina bilder!! Men nedersta bilden blev fräck när jag gjorde om den i Ps weeeeii :) Nää nu går jag och nanar over and out♥


Thomas kamera är knäpp......


Men jag tyckte denna bilden blev fräck!

This isn't over baby!

.....don't believe a word they said! ♥

Halloweenfirande i The hills!

Är helt besatt av The hills (hahahah det är sant) så tyckte det kunde vara lite skoj att se hur stjärnorna ser ut nu till halloween.. Hittade Audrina (höger) utklädd som? Påfågel? Jag vet inte vad det ska föreställa riktigt men snyggt var det iallafall och lite ovanligt!




Riktigt häftiga ögon där Audrina!







Undra vad Heidi ska klä ut sig till? Jag kan nästan gissa mig till faktiskt, ha ha!



Naughty school girl, well ofcourse.. Undra vad Spencer ska klä ut sig till...


Hahah han blev faktiskt riktigt söt! Ser lite mer kramvänlig ut liksom..


Ge mig pengar...

....så att jag kan kan shoppa!! Blir galen här snart, bästa Alexandra fyller 20 år på lördag måste hitta något fint att ha på mig.. Är trött på att rota i garderoben i jakt på kläder, suck. Hittade världens finaste klänning på Monki förra veckan, den va rosa typ lite volang aktig fast volanger neråt om ni fattar?! Tänk er den med ett par high heels, läckert! Pengar den 27:e det suger ju inte lite.. Vill ju inte ta från mina sparpengar heller, vad är det då för mening med att spara? Nej, ska se om jag kan fixa detta på något sätt..



På tal om ingenting, har börjat använda ett jättebra schampoo. Köpte det till och med innan dem började visa det på tv-reklamen! Flaskan i mitten är ett värmeskydd, också jättebra! Funderar på att köpa balsamet med, ha ha. Tycker inte alls det är ett så farligt pris, tror varje flaska kostar 80-90 kr ungefär?!


Rensa tankarna...

Det bästa jag vet är att promenera - älskar att rensa tankarna som pågår i mitt lilla huvud...and there's a lot going on in there, trust me! Gick ner till vattnet vid Göta älv bron och det mina vänner, var minnsan en långt bit att gå! Kändes som det tog flera år att komma dit, ville bara nå vattnet hehe.. Såg dem stora Stena Line båtarna åka under bron, det var rätt häftigt att se det från den vyn vill jag lova. Jag blev som ett litet barn under julafton, ja så kändes det! Happy! (Det var nästan så jag hoppade i vattnet och hoppa på båten) Hädanefter vet jag vart jag ska gå när jag känner mig nere, deppig, ledsen.. Det enda jag ångrar är att jag inte har en sån där dyrbar, fin systemkamera, då hade jag ju kunnat ta några fina kort nere vid bron!! Älskar att ta bilder på vackra ting. Så därför kommer jag nu lägga upp en bild som är tagen med min superbra kameramobil! Den är verkligen jättebra, asså överdrivet bra, omg.. Nää nu får jag ge mig. En dag ska jag bli rik *host* och då ska jag köpa allt jag vill ha och lite till :)



Har den som bakgrundsbild på min mobil, jag älskar bilden!

Danmark 09!

Har verkligen haft det jätteskoj och jag saknar redan Danmark och båten. Inte för att det hände så mycket, vi var ju trots allt bara i Danmark över dagen, i tre timmar ungefär. Fredrikshamn var inte alls som Göteborg, när vi kom dit var det helt dött. Vart var alla danskarna?? Det var liksom fredag och ingen var ute.. Iofs var klockan bara sju.. Så vi gick upp längs gågatan, tog massa sjuka kort (kolla under så får ni se några ha ha) och letade efter något bra ställe att gå in till. I slutet av gågatan hittade vi en mysig liten bar, satt en svensk där men som var dansk medborgare, Thomas tjötade med henne.. Vi spelade biljard, drack, rökte (k a n n i t ä n k a e r m a n f i c k r ö k a i n o m h u s!) och hade det trevligt. Tillslut kände vi att det var lite väl dött där så vi frågade hon som ägde baren vart man kunde gå. Hon sa något om Fregatten, så vi begav oss dit.. Tja, inte riktigt det vi hoppades på men lite mer ös var det där! Gick fram till baren och beställde en till cider, Somersby, den är så jäkla god!! Thomas beställde Irish coffe, kanske för att vakna upp från fyllan lite?? 

Skrev i förra inlägget att vi var nära på att missa båten, remember? Det var verkligen n ä r a ö g a t vill jag lova! När vi satt på Fregatten kollade jag på klockan och den var ungefär 21.50.. Båten skulle gå 22.30, jag tänkte jag skulle kolla på våra biljetter och det var då jag såg att det stod man var tvungen att cheka in på båten minst 30 min innan avgång!! Panik! Fem minuter gick och jag tjatade att T skulle skynda sig, jäkla fyllo. Ha ha, jag var stressad som fan medan han levde i sin egna lilla fyllevärld hihihi. Äntligen fick jag upp han och vi skyndade oss nerför gågatan.. Jag kan säga er, den var lååång, kändes som den aldrig skulle ta slut.......men tillslut så! Och ni vet den där gångbron som man går upp till för att komma till båten? Den var stängd, ännu mer panik! En som arbetade där sa att vi var tvugna att gå över vägen och gå in någon annanstans? Jag fattade ingenting, vi bara sprang för att vi inte ville missa båten. Vet inte riktigt om dem stänger alla ingångar vid en viss tid men arbetarna som jobbar där "nere på marken" fixade så att vi kom in. Det var då stressen och paniken försvann, tänk er själva, kul att missa båten och inte komma hem? Haha jag hade dött! Äntligen kom vi ombord, ihh! Båten hem var helt galen, jag kunde inte sluta spela på dem förbannade apparaterna, spelberoende på en timme!! Och man kan ju inte sluta när man väl börjat, nästan så man får ringa vakterna och be dem slänga ut en därifrån.... Jag hade växlat in mina sista pengar, nämligen 20 kr och lite danska kr. Vet inte riktigt hur mycket men hade väl 30 kr att spela för? Jag vann hela tiden, 2 kr och 5 kr, hur irriterande är inte det då. Man vill ju vinna myyycket mer.. Och ja, det gjorde jag med tillslut. Snacka om att jag blev glad, fick jackpot kände det som, vann nämligen 50 kr! Spelade typ upp dem med en gång, fortsatte att vinna 2 och 5 kr gaaahh. Sedan vann jag 40 kr yeees! Vann ännu mer, typ 50 kr tror jag.. Och det var då jag slutade, för en stund.. Lämnade spelapparaterna i en timme ungefär men sedan var jag tillbaka hahaha. Satsade 3kr på en maskin, vann 15 kr.. Satsade 3 kr igen, vann 15.. Men dum som jag är så fortsatte jag och turen vände, fick värsta oturen helt plötsligt.. Klockan var nog halv 2 då väktaren kom och stängde av maskierna, tur i oturen. Jag fick iallafall behålla 40 kr av det jag vunnit, yey! Jag borde nog inte åka till Las Vegas iallafall, det hade ju vart helt galet! Och farligt....

Herregud, vad m y c k e t text det blev. Hoppas ni orkar läsa! Om inte, kolla bilderna iallafall :) Nu ska jag snart äta nuuudlar, ikväll vet jag inte vad jag ska göra.. Alexandra vill till Trädgårn men vafan orka gå ut ens? Jag känner mig bara helt otroligt blek, måste solaaaa!! Men det blir nog utgång i slutet iallafall...




Vi begav oss till Stena Line......


Thomas on the motherfucking boat!


Vi började dricka redan vid 4, det kändes rätt skumt. hahaha alkis varning!


Mmmmums min goda drink, som Thomas köpte till mig hiihih..


Hejdå Göööteborg and Sverige!


Supandet fortsatte, jag ser helt fuckad ut på bilden men jag bjuder på det!


Jag och Thomas = helt gaaalet!

På andra sidan.....





Hahahha kan inte sluta skratta.......


Thomas=struts.....hahaha han hittade ett hål!


Vi hittade en snopp mitt i centrala Danmark! (Kolla noga!)


Red barnet? Wtf tänker ni nu. Men det är rädda barnet!! Haha danska=roligt!





Avslutar med denna bilden, hade världens bästa fredag!! ♥ Älskar Danmaark!


Hemma igen Sverigääääää!

Har haft det så himla kul, mysigt och BÄST i Danmark. Fan vad jag älskar Danmarksbåten, har många minnen därifrån när jag var liten och jag hade kunnat bo på den om jag fått haha!! Undra hur mycket en sån båt kostar? Några miljoner säkert, miljarder t.om? Vem vet.

O r k a r i n t e s k r i v a s å m y c k e t m e r, skönt att vara hemma igen ändå. Båten ankom klockan 2.00 inatt (höll på att missa den kan ni tänka er?! men det tar vi imåån) ahh men lite trött är man! Kommer att skriva mycket mer imån om vårat äventyr och jag kommer lägga upp lite (många?) bilder Lägger nog upp några videoklipp på facebook om jag orkaar! Riktigt sjuka är dem vill jag lova! Eller tja knäppa iallafall. Whatever!

Puss & godnatt..

In fear and faith - live love die.


Favoritlåten nr1 just nu ♥

Hejdå Sverige - för ett tag!


Bad things happens to good people?

Bad things happens to good people? S T R Y K D E T D Ä R! Jag tror inte det är sant, dåliga saker händer dåliga personer. Så måste det bara vara?? Det är det enda logiska eller det borde vara det iallafall.. Jag fattar inte hur så många dåliga saker kan hända mig på ett år, ett år?!! Det är fan sjukt.. Vad har man gjort för att "förtjäna" allt det där, bad karma? Kanske. Dålig person? Kanske. Vem vet. Istället för att sitta och älta allt om och om igen, så borde jag lägga mig och sova...se fram emot resan som vi ska göra imorgon, eller rättare sagt idag! Klockan är 4 på morgonen, vad hände med att jag alltid brukar gå lägga mig kl.12 på vardagar? Ja det är sant, har gjort det de senaste.. Poäng till mig! Men idag mådde jag dåligt, fick dåligt samvete, blev VÄLDIGT deprimerad.(Som tur är har jag haft Malin.K vid min sida, eller ja på msn rättare sagt) En till vän blev arg/sur/irriterad på mig innan det var läggdags och som jag sa innan, jag mår väldigt dåligt av att någon nära är sur på mig, jag klarar inte av det bara! Och då kan jag inte sova, eller snarare, jag vill inte! Jag plågar mig istället genom att sitta uppe och tänka på allt mellan himmel och jord....alla dåliga och BRA saker! Mest dåliga saker.. 99% av allt är dåligt.. För det är så människors hjärnor funkar, så min hjärna funkar...att vi tänker och fokuserar för mycket på "the bad things" när man istället borde njuta av det bästa i "livet". ♥ It's suicidal and it kills me, s l o w l y. Gah skriv en bok istället!


I look sad ehmm..


Saknar mitt gamla rum :( 

Vart går jag nu när jag är ledsen?
Vart går jag när jag behöver gråta "av" mig?



Vad du än gör...

Och vad du än säger så kommer jag aldrig kunna hata dig! Och det spelar faktiskt ingen roll hur mycket du än hatar mig nu, jag kommer alltid, alltid ha dig kär! Du var den första riktiga vännen jag hade och har behållt i flera års tid nu. 13 år, det räknas väl lite ändå? Man kan inte slänga bort så många år på ett enda ögonblick pågrund av en liten skitsak? Fattar inte ens vad allt handlar om, s o m v a n l i g t. Nej, jag har aldrig förstått mig på "bråk" och kommer aldrig göra det heller. Jag rentutav hatar att bråka med vänner, det gör alltid så ont i hjärtat och jag kan må dåligt i flera dagar över det, till och med veckor... Jag har en liten fighter, det kan nog Thomas bevittna om ha ha, i mig men jag gillar inte att använda den i onödan! Men ibland så råkar jag ta till den och då kan det gå riktigt illa, för när jag verkligen är arg, ja då är jag ARG!! Det bästa är att hålla sig undan från mig då haha. Det borde min mamma veta vid det här laget. (Men det hör inte till här!)


F l ö r t y - look . Or I look like a "hejsan alla cpbarn".

Sentimental.

Jag hatar när det uppstår problem, bråk, tjaffs, you name it.. Ibland undrar man vafan man gör för fel mot alla? Vi säger att man skulle ha en dålig vän, då gör man väl sig av med vännen istället för att klaga på alla fel? Men vafan man är väl inte mer än människa heller. Ingen är perfekt och inte jag heller, absolut inte jag. Jag är så långt ifrån perfekt man kan komma. Men hey, jag gör mitt bästa ändå!! Istället för att folk ska klaga så tycker jag de borde kolla på sig själva lite istället och inse att ni också gör fel.. Jag erkänner mina fel, gör du?

Det var nog allt jag ville säga om den saken. Lägger upp lite bilder här under, från tider med personer som man verkligen saknar, så mycket att man snart s p r i c k e r, och tyvärr vissa av dem träffar man knappt längre!! :( Dock så hittar jag inte alla bilder jag vill ha, har en massa på min data men den är tyvärr inte inkopplad.. Synd.

& när jag kollar tillbaka på bilder o.sv så blir jag alldeles sentimental... Tar mig tillbaka i tiden, hihi. I love it!!


Madde & jag våren 2008 - I kissed a girl and i liked it, ha ha!


Turkiet sommaren 2008 jag & Elin


Sandra & jag julen 2008


Carolina & jag vintern 2009


Ella & jag vintern 2009


Sandy & jag vintern 2009


Madde och jag våren 2009

Give it to me baby.





Vill så ha denna koftan från Gina, supermysig att ha nu i höstmörkret!

RSS 2.0