Summerthings, ge mig.









Uppgraderat garderoben

Beställde två enkla och helt vanliga klänningar från Nelly idag, tyckte den blommiga var supersöt! Påminner mig om en kjol jag har hemma, he he.


A la naturelle ( mobilbild )


Update, me!

Det var ju så sjukt varmt igår på dagen och jag blev förvånad av hur vissa gick klädda, själv hade jag jättesvårt att välja vad jag skulle ha på mig, allt var för varmt. Såg en tjej som hade stövlar, jeans, skinnjacka och scarf wtf? Typ vinterkläder, antigen frös hon eller så hade hon missat att det skulle bli varmt??

Har iallafall haft en kanonhelg, hoppas ni haft det lika skoj som jag :)






Hammarkullefestivalen!

Mamsen var ju med och dansade idag på festivalen, samba reggae, riktigt duktiga var dem!

Här kommer lite bilder från två olika danser. Riktigt skoj var det att kolla på alla duktiga dansare, fast guuud vad varmt det var idag, REKORD värme!!












Emelie säger


Dags att krypa ner i sängen nu, hoppas alla får en härlig dag imån i det fina vädret för det ska minnsan jag ha=)

Pusskraam♥

Gratis är gott!



Bli medlem på Gratis Sms och du har ett gratis sms att skicka varje dag men(!) ju fler du värvar desto fler krediter får du! Alltså lyckas du värva en person så får du 5 krediter att skicka SMS för! Dessutom har de olika erbjudande, t.ex att om man blir medlem på en viss sida så får man fler krediter tillgodo.

Bra va? Kika in på sidan, helt värt och kolla iallafall! =)

Sunshine!

Hoppas att värmen håller i sig, har hört att imån ( lördag ) ska det bli kanon väder och typ 23 grader? Vadå lycklig eller!! Ska sola en massa nu för nästa vecka kommer jag inte vara ledig alls, bara på fredag. Suck!

Hoppas att alla har lika fint väder som jag haft det idag =)


Morgonkaffe + sol!



Upptäckte precis att det är hur skönt väder som helst ute, det blåser dock men det är inga kalla vindar direkt. Så jag ska snart dricka mitt morgonkaffe och sätta mig i solen och götta mig en stund! Man får passa på medan man kan..

I need, some new stilettos.




Blir helt gaaaalet kär i Nellys skor kan inte välja vilka jag vill ha, vilka tycker ni är snyggast?

My life, your entertainment!

Vaknade av att alla höll på här hemma och brötade men gick inte upp förrän halv 12, för klockan ett skulle jag vara på ett möte! Tog lite extra tid att göra sig redo idag, ville gärna locka håret för jag tycker det är så himla fint!

Hur har eran dag varit? :)




Dags att rengöra spegeln maybe?

Tips till morsdag!

Ni har väl inte missat att det är mors dag på söndag? Fy skäms på er isåfall!

På bluebox.se har dem massa fin fina saker! Tyckte dessa två halsband, se bilden nedan och klicka, var jätte söta och är perfekta att ge bort till sin kära mamma =)







En liten tripp på stan!

Drog med mig Thomas in till stan, stackaren fick stå ut med mig när jag kollade alla affärer, ha ha! Köpte bara lite småplock grejjs, ett par pärlörhängen och hårspännen med rosetter på, iiih♥

Mysig dag iallfall men det blåste kallt som attans bara.
Har folket gjort idag då
? :)


Indiska's studenttips!


Happysong♥


My passion for fashion &clothes.



Är på jakt efter fina somriga klänningar, kikade runt på bland annat H&M, Indiska och Kapp-ahl. Vilken tycker ni är finast? :) Åh jag tycker den vita med volanger är helt lovely! ♥

Crazy shoes!



Hittade en massa crazy shoes på Bianco - Vill köpa allihopa, haha! Älska älska älska!

En trevlig överraskning!

Upptäckte idag att jag har pengar på kontot, ingen aning om vart de kommer ifrån! Men man tackar. Var givetvis inte överdrivet mycket med pengar fast är glad ändå. Funderar på vad man ska shoppa imån, hihi. Kanske ska färga håret blondt, fick ett tips från Nikolina att Garniers extra blond funkar jättebra. Så vi får se vad det blir för något! Solning blir det iallafall cuz' I need to be more brooownie! :)

Nelly återigen!


Har hittat ännu en finfin klänning från Nelly.com, vad tycks?

En bra vän som fanns där ifrån början! ♥


Ville bara säga att du är en sån bra vän och att jag är evigt tacksam att jag har dig! My BFF' pussss!

Bite the bullet.

Har fått världens sepe allergichock! Inte kul alls, mina ögon är alldeles uppsvullna tål typ ingenting and it sucks. Fast det har lugnat ner sig lite nu som tur he he!

Idag är det en sån dag då jag inte har så mycket att säga så ni får ursäkta mig :)



Dagens vill ha: 5 juni och 26-28 juni!!
Dagens saknad: Elly!
Dagens låt: Girlicious - Liar liar.

Lördagens outfit+ frisyr!




Goodies från Lindex!


Kolla in Lindex hemsida www.lindex.se jag tycker de har urgulliga klänningar, toppar o.sv! För ett toppenbra pris!

Ed Westwick, mums!




Hans vilda hjärta ♥


Helt underbaaar film, precis så som kärlek ska vara! (:

Summerfresh dress!


Nelly.com har så sjukt snygga kläder!

Spotify-invites.

 

Gå bara in på www.slempa.com/spotify-invites och följ instruktionerna som finns där och skaffa Spotify idag! Notera att du måste ha Mozilla Firefox installerat på datan, du kan alltså inte använda dig av internet explorer!

Friday I'm in love!


Sitter och funderar på vad man ska göra idag, fredag, vill hitta på något kul! Fick en sådan skön känsla bara har ingen aning om vart den kom ifrån. Hoppas hoppas hoppas det är fint väder imån så man kan börja dagen med att sola iallafall!!

Fixat naglarna!

Lekte lite med mina naglar eftersom jag hade så himla tråkigt och resultatet blev rätt nice! Jag är nöjd! ( Ja, det är lösnaglar )

Rosetter- bring it on!


Rosetter på kläder, i håret, till och med rosettbikini, sådär lagom sött!

                  

Gossip girl vs. The city!

 
Mor & dotter? Det är sjukt hur lika dem är, Kelly Rutherford från GG och Whitney Port från The city.

Hair-care!


Testade på hårinpackning för första gången in my life och resultatet blev faktiskt bra, har väldigt torrt hår så fick lite "lenare" hår iallafall.

Onsdag kväll.

Då var denna dagen avklarad, jisses vad trött man är. Var med på mammas Samba träning, vad roligt det såg ut när de dansade ha ha. Taskig som jag är satt jag och skratta mest, tur dem inte hörde mig.

Nu blir det att nana, alldeles straaax! Pussisar.

Hej, vill du bli min?


Shoes is my kinda deal!


699:- för dessa godingar! Gimme gimme gimme...

Miiiin dress!


Hittade min klänning på Nelly.com när jag kikade runt där lite. Exakt sån som jag har hemma fast jag köpte min på Bling för 2 månader sen. Älskar rosetten!!

Falsk marknadsföring.

Ingen mer än jag som blir irriterad på alla dessa reklamer om mascaror som visar upp hur långa, fina och fylliga ögonfransar man får om man t.ex köper Loreals mascara? Givetvis beror ju det på vad man har för ögonfransar från början, har man långa och fylliga utan mascara så är det klart att resultatet blir extra bra. Men för oss som inte har det då? Jag är en av dem iallafall som har korta och inte alls så fylliga naturligt och jag får inte alls såna långa och fina ögonfransar som de visar upp. Men det är ju inte alls konstigt för princip alla har lösögonfransar när dem gör reklam för dessa mascaror.. Kan dem inte bara använda modeller som inte har lösögonfransar istället och visa upp sina mascaror utan denna falska marknadsföring.. För det är väl ingen jävel som går på att man får ögonfransar som är ända upp till ögonbrynen!


( Mascarorna på bilden har inget med texten att göra! )

Baby doll dresses!


Två st. klänningar som jag fastnade extra mycket för från Stylebystars.com!

STYLEbySTARS.

Kollade in Stylebystars.com och jag hittade några riktigt snygga klänningar, kläderna där påminner dock lite om Nelly.com (?)

I curse this day!

Usch och fy för denna dagen, allt som kan gå fel har gått snett. Hade möte på ams 10.15 men jag hade för mig det var 11.15 men nej då. Fast morsan fick upp mig ur sängen en halvtimme innan jag skulle vara på mötet, så körde hon mig ner. Kom dock några minuter sent men men. Hann varken duscha eller sminka mig idag, irriterande! Dåligt väder på det gör ju susen, eller inte. Men nu verkar det som att det klarnar upp, jippie! Får se sedan vad dagen har att erbjuda och vad man ska hitta på.. Just det ja! Skulle ju med morsan på hennes dansträning. Hon ska nämligen uppträda på Hammarkullen karnivalen så det är träning träning träning nu som gäller! För henne :) Hihi.

SVERIGE SUGER.

Usch vad besviken man blev att Sverige hamnade så långt ner, typ på 21:a plats?? När det kommer till Eurovision suger Sverige verkligen, att dem röstar fram en så dålig låt, urk! Finns mycket man kan klaga på...

Givetvis är det ju kul att Norge vann, Alexander Rybak en sådan söt kille :) Tycker hela han är underbart vacker, en riktig mumsbit.

It's a beautiful day!

Riktigt skön dag idag, hatar när det blåser så kallt, brrrr... Men idag då var det inga kalla vindar inte!! Låg ute och solade i en timme och 30 min, sedan åkte jag iväg till Ams och arbetsforum här i Kortedala men det var stängt, så fick skriva in mig på Ams i Gamlestan istället. Alltid är det något som ska krångla... Först så får jag ändra mina uppgifter eftersom jag inte längre bor kvar i Kungsbacka, fick ändra dem till min nya adress här i Gbg! Sedan skriva in mig på nytt och boka tid, när jag bokar en tid så funkar det inte.. Visar sig att det är något fel på systemet, haha min vanliga tur. Får vänta en lång stund, orka med sånt när det är varmt och skönt ute!! Men inte ska man klaga heller, för efteråt åkte jag och mamma hem till Tina och åt pizza. Blev en vegetarisk för mig, åh så gott! Nu sitter man här och jag har ingen aning vad man kan göra, tv kanske? :)

P.s. Min framtida tatuering!

Dagens köp.

Hittade ett otroligt billigt solpuder, för bara 69kr. Och ett par solglasögon för 79kr eftersom jag tappade bort mina i Falköping. Buhu! Jag lyckas då alltid med allt, speciellt att tappa bort saker... Det blir bara värre med åldern, ha ha! Just kidding!

HOME SWEET HOME!

Nu är jag hemma igen allihopa :) Det är obeskrivligt hur skönt det är att komma hem. Sova i sin egna säng, åh!! Borta bra men hemma bäst. Det stämmer..

En liten roadtripp.

Har vart iväg hela helgen med Mamsen och Tina, vi tog en roadtripp upp till Falköping där vi hälsade på Tinas bror med familj. Har verkligen haft en toppenhelg med lek och bus med de två yngsta barnen Emelie (6 år ) och Elias (2 år ). Åhh så söta dem var! Åkte även till Falköpings mejeri där de hade massvis med ostar och annat. Jag köpte en apelsinost och tro mig, den är verkligen jättegod!

Jag passade på att ta lite bilder från bilen, ha ha. Har man tråkigt så har man!


Lill-Emelie matar hästarna.

ROSETT-FRISYREN.

Kollade igenom detta klippet och jag måste erkänna, det verkar inte alls så svårt som jag trodde det skulle vara, att göra Lady Gaga frisyren. Måste bara hitta en försökskanin med långt  hår och inte så uppklippt i och med att jag har väldigt uppklippt hår... Tyvärr!


GET IT POPPIN'!

Har precis kollat färdigt på melodifestivalens semifinal nr2, en del låtar var ju riktigt bra! Ville att Cypern skulle gå vidare:( Aja.. Men Serbien, wtf? Haha någon som kollade hans hår. Jag menar, det kan man ju inte missat! Fick sig ett gott skratt iallafall, taskigt men kul!



Poppade lite popcorn, mysig kväll med mamii. Love u!

HAPPY!


Mamii kom hem med 2 plagg till mig, tackar! Det var välbehövt med nya kläder!

Skinnjacka vs. jeansjacka?



Im in love. Älskar både jeansjackan och skinnjackan!

Mr Americas next top model.

 

Hittade en bild på en av modellerna ur Americas next top model, vet dock inte från vilken säsong har inte hängt med så mycket det senaste! Men visste ni att hon på bilden egentligen är en kille? Det kan man inte tro. I vilket fall som helst, tycker "han" passar mycket bättre som en hona eller vad man ska säga. You go, girl!

09-13-05(!) Lost&found.

Hittade en tröja idag som jag aldrig använt innan, man tackar för detta!


Sotade ögon, helt rätt!






Pink nails!


Göteborg är vackert!

När man säger Göteborg, storstan, så tänker man avgaser, traffikerat, överbefolkat. Och ja till en viss del är det ju sant men det finns ju även andra sidor av denna härliga stad. Var nämligen ute på skogspromenad häromdan, tre hela timmar var jag ute och vandrade samt fotograferade den fina naturen. Som faktiskt existerar, om man beger sig utanför själva centrum det vill säga. Jag älskar både naturen och storstan, nära till allt..

        




Iphone!

Vill verkligen ha en iPhone, fråga mig inte varför! Även om den ser stor och klumpig ut så vill jag ha en. Dessutom så separ min andra mobil som jag köpte i julas, har aldrig haft problem med mina Sony Ericsson mobiler men denna tar då fan priset! Den klickar folk fast bara när vissa personer ringer dock, speciellt då **** ringer, störande! Allmänt kass telefon!

Vinna eller försvinna!

Satt hemma hos Micke och Tina igår med mammsen,  drack kaffe, åt glass och rabarberpaj. Mums!! Vi kollade även på semifinalen (wtf, de har väl aldrig haft det innan, eller?)

Iallafall, Sverige gick vidare och även om jag inte gillar låten så är det klart man blev glad. Hade vart en besvikelse annars.. Även Turkiet, Island och Finland gick vidare. Mina favoriter. Eller ja, Finland heja man ju självklart på för man är lite finsk men Island och Turkiet hejar jag verkligen på. Turkiet, mitt andra hemland ha ha. Jag älskar det!

Men jag tror dock inte Sverige kommer vinna hela skiten, även om man vill det. Är ju inte så gammal att jag varit med om att Sverige vunnit, jag hoppas att man får uppleva det någon gång i livet. Vore ju super kul!=)

Kan inte bli bättre än såhär.

Cobra starship har gjort en låt med Leighton Meester, det kan inte bli bättre! (Kolla inlägget under för att lyssna på låten) Helt värt!

I make good girls go bad!


Dold talang!



Antingen så älskar man henne eller hatar henne. Jag väljer att älska henne, för jädrans vad bra hon sjunger! Hon är inte bara snygg utan kan sjunga också. Vem hade kunnat tro det? Åh jag blir så avundsjuk!!

USA, here I come!

Nä jävla skitland Sverige alltså! Blev typ rätt glad när jag fick reda på att en designer ska göra en kollektion med inspiration från Gossip girl. På tiden tycker jag! Men såklart att kläderna endast kommer att kunna köpas i Usa..


"Blair och Serenas snofsiga outfits har inspirerat ungdomar över hela världen. Skoluniformsjackor, hårband och äkta pärlhalsband syns numera på varannan tonårstjej. Intresset har blivit så stort att toppdesignern Anna Sui bestämt sig för att skapa en helt ny kollektion - endast inspirerad av Gossip Girl. - När jag reste runt Asien fick jag ständigt frågor från unga tjejer om Gossip Girl, säger Anna Sui till Women’s Wear Daily. Just därför ska New York-designern skapa en speciell Gossip-kollektion tillsammans med varuhuskedjan Target. Plaggen kommer att påminnna om de som Blair, Serena, Jenny och Vanessa har på sig i serien. Men alla svenska fashionistor får boka USA-biljetter. Kläderna kommer endast att säljas på amerikanska Target från och med den 13 september."

Världens största bröst?

Här har vi dem. Inte snyggt direkt! Ser ut som två uppblåsbara badbollar, se till att inte hoppa typ! Kan nog gå riktigt illa.. Haha!


Christian Bale


Jag har blivit extremt tråkig, skjut mig någon? Sitter hemma en hel helg utan att festa, det är inte likt mig men jag måste erkänna. FAN VAD SKÖNT DET ÄR!! Denna lördagen ska jag kolla på Solens Rike som kommer på 3:an 00:20. Älskar den filmen bara för den är otroligt fin men samtidigt hemsk. Christian Bale är med i den också, stort plus. Dock är han liten unge i filmen men ack så söööt! Vill bara nypa han i kinderna ha ha!

Lista 2009



Berätta fyra sanningar om dig själv
:
- Jag är otroligt rädd för spindlar!
- Jag är en slösare och har svårt att spara pengar
- Jag är rädd för att sluta upp ensam utan att ha hittat kärleken
- Jag har ångest över att bli gammal

Berätta 4 saker du gjort idag:
- Kollat på tv
- Gjort iordning mig
- Slappat
- Ehm... Inget mer typ

 Berätta 4 saker du har på dig just nu:
- Jeansleggings
- Tunika
- Strumpor
- Bh

Skriv ner 4 saker du hatar:
- SPINDLAR!
- Folk som är osäkra på sig själva när dem absolut inte borde vara det!
- Djurplågare!
- Att gå upp tidigt

 Skriv ner 4 saker du älskar:
- Mina vänner
- Festa
- Killar!
- Flumma runt

Nya kläder utan att spendera ett öre!

Varför slänga gamla kläder när man kan förnya dem istället? Allt man behöver är en symaskin eller nål och tråd, sedan lite fantasi bara!
Hittade en gammal lång jeanskappa som jag gjorde om till en kort jeansjacka utan ärmar, och vips så har man lite nytt i garderoben. Utan att spendera pengar dessutom!

(Under har jag en blommig tunika och jeansleggins från Gina.)


A skylit drive!

En kompis skickade en länk från youtube på detta underbara Post-hardcore(?) bandet, A skylit drive! Me liky-like. Älskar att hitta ny bra musik så tackar honom för detta =) Finns ju sjukt många olika genrer, nästan så många att man blir lite osäker. Ibland vet man inte riktigt vilken genre vissa band tillhör, jag sökte på Wikipedia och enligt dem så är detta post-hardcore iallafall, är ingen höjdare på sånt som sagt!


I'm not a thief, I'm a treasure hunter


Undercover: Ugly!

Har aldrig riktigt sett hur "Betty Suarez" eller America Ferrera som hon egentligen heter, ser ut när hon inte spelar Ugly Betty. Och jag tycker hon ser riktigt bra ut, eller är det bara för man tycker Betty är så ful att America blir snygg? Haha, nej det tror jag inte i och för sig... Hon är snygg, punkt!

 

Sebastien Tellier - La Ritournelle

Alla som såg dagens avsnitt av Ugly Betty kanske minns låten dem spelade i slutet? I vilket fall som helst, låten heter La Ritournelle och han som sjunger heter Sebastien Tellier. Helt underbar låt enligt min mening =) Sökte sedan på Spotify och hittade andra låtar med honom som jag aldrig hört innan.. Härligt att upptäcka nya artister, tummen upp!


Bäste vän!

JAG KÄNNER EN UNDERBAR MÄNNISKA!

och hon heter elly pelly päronpung, ohgod vad i love uuu! allt som vi varit med om, jag älskar det, det roliga&det mindre roliga. på hela ett år har vi skapat väldigt många minst sagt GALNA minnen, vi har växt otroligt under ett år tillsammans. förstår inte vad vi tänkte på den dagen då du vet vad som hände . men tillsammans har vi lärt oss av våra misstag och aldrig mer att vi ska behöva vara med om något sånt igen. vi förtjänar bättre än sån skit! jag ska alltid skydda dig med mitt liv för du är en sån människa man kan vara sig själv med. behöver aldrig tänka på att man skämmer ut sig själv genom att vara just den person som man är, med dig, för du är lika knäpp & galen... som jag. tillsammans är vi ju helt seeepiga men jag gillar't! är gladast i världen att jag blev vän med dig, just den dagen för ett år sedan. nämligen den 12 april 2008! kommer minnas den dagen så länge jag lever för det var då jag fann min bästa vän och jag vet att våran vänskap inte är någon tillfällig. utan våran vänskap är sådan som vara hela livet ut, äkta vänskap kallas det! v


Girls of the playboy mansion

Älskar programmet girls of the playboy mansion. De är så crazy plus dem är riktigt riktigt snygga! Hefner är en riktig heting han me. Skämt åsido^^




Dress me, I'm your mannequin

Lördag + allergi är ingen rolig kombination. Jag som inte ens har några allergitabletter, illa! Igår sög, drog från festen typ vid ett bara för jag inte kunde stå ut längre med dessa kliande ögon och den jädrans snuvan..

Men det börjar bli lite bättre nu så funderar faktiskt på fest idag igen. Varför inte festa 3 dagar irad? Haha. Gött ju! Man får passa på medan man kan.




Fotografering i det fina vädret!






Valborg = underbart kul!

Hade det underbart jävla kul igår, med mina sötnosar ; Madde, Andreas, Thomas och Patrik. Dagen började med att jag köpte mig 3 cider på systemet och sen direkt in till Cortegen med Madde och Andreas! Tyckte detta året var mycket bättre än förra faktiskt. Kanske har det något med att jag redan var lite påverkad vid 6? Kul var det i vilket fall som helst :)

Efter cortegen begav vi oss till Slottskogen och jag blev attackerad av en massa mygg, haha. Försökte ta min systempåse och slå ihjäl dem. Men de var allt för många och jag blev omringad av myggen istället. Surrounded by myggs! Vi var inte länge i slotts, mötte upp Thomas och Patrik plus några av Maddes vänner. Vi tänkte att vi skulle dra till Trädgårn men det var ingen idé, var typ 3 km lång kö!! Orka? Neeej. Det blev en tidig hemgång istället, kom väl hem vid ett och somnade framför tvn. Alltid lika skönt!


Tack sötisar för en efterbliven men rolig Valborg!


En påverkad Emelie och en gaalen madde, kan det bli bättre?

RSS 2.0