Röstapåmig.nu!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Nelly.com

Jag kan inte hjälpa det, men visst börjar vårkänslorna krypa fram i en nu, ju närmare slutet av mars
desto mer (vår)känslor får man !! And I love it. Och då ska det självklart införskaffas nya fräscha kläder, ny start givetvis. Bort med allt gammalt tråkigt och in med lite vårigt..

                
 Kikar därför in på Nelly.com och där har de ju alltid fin-fina kläder! Blommigt funkar alltid!


Take it off and lose control.

 


Tack och hej för en ännu bra helg !



Mmmm sjukt värd helg!!

Fredag : blev det bio med pojkvän, Patrik, Malin.A m.fl.. och sedan efter det gick vi ut på en liten bar, tog det mest chill med en drink å nåra cider, yummie..

 

Lördag : jag knallade bort i snön till Bea'hansen och började förfesten där. Shottade ren vodka i en liiten kork, haha fiifan värsta jag gjort. Bea pissade typ 100 gånger innan vi skulle dra? Normalt nej . Kvart i tio tog vi tåget med Malin.K och den andra Emelie (: Mötte upp Malin.A, Patrik och Koffe utanför Karisma.

 

Men nej fy för deras drinkar, dem kostade 94 spänn? :( Jag som hade tänkt beställa lite eftersom jag fyller år men nej då, fast det blev ju nååra ;D Resten av kvällen bestod av att jag blev jag nersprutad av bartendern en gång(?), bråkade med en tjej som knuffa på mig, dansade en massa, shottade tequila rose - me like. Ja kvällen den blev asbrao, tack alla mina fina vänner ♥


RSS 2.0