Inspirationskälla

Inspiration 1



Inspiration 2



Vill man ha lite klädinspiration nu i höstmörkret föreslår jag att man går in på minioutfit.se. Hittade massa fint men detta var de jag föll för mest!

Lördag, tonight is gonna be a good night!

Funderar på att köra på mina högaste klackar ikväll! Har inte använt dem på ett bra taaag. Long time, no see!

Då återstår det bara vad man ska ha till, sånt kan vara så jäkla svårt ibland, att välja en outfit! I have no i n s p i r a t i o n at all today..




screaming hallelujah



Hösten är här, mår helt underbart. Har kommit på att jag typ älskar hösten, kylan, ett par varma vantar myys. Och snart är det helg med, ska bli super sköönt!!

Bild på min nya hårfärg också (;

Blir mörkhårig igen!




Kanske denna färgen?

Hennes hårfärg hade ju inte vart fel, fin fin fin!


Ett dumt misstag...



Gahhh jag skulle aldrig gjort det, färgat håret alltså. (Håret ser mycket mörkare ut i verkligheten) Ville bara ha det lite mörkare blondt, eftersom jag inte tycker om när det är sådär fjortisblondt! Men nejdå, klart det blir helt fel.. Pratade med en frisör förra veckan och son sa att det kostade från 800 och uppåt att göra slingor i håret. Okej, jag har ju pengarna men är det värt det? Jag tyckte inte det iallafall. Men det kanske hade vart värt det? Iallafall när mitt hår ser helt fuckat ut nu..Gahhh, haha! Blir arg..

Färgat håret!!



Vet inte riktigt hur färgen ser ut, väntar till imorgon och chekar. Natti ♥

And the rain will kill us all

Outfit ♥
--------------
Klänning: Tess 649:-
Skor: Bianco 500:-
Strumpbyxor: random

  





Utgång igår med Carolina den fina, och regnet det dödade mig. Bokstavligt. ( Mitt hår led iallafall, ingen idé man lockat det för 5 min senare försvann lockarna i regnet!! )
Så typiskt.. Varför tänkte jag inte på paraply? Ha ha.

Jaja försökte bli på lite bättre humör, förfest på PC. Träffade ett par konstiga typer? Vad är det för fel på fulla människor, orka att alla blir helt översociala bara för man druckit. Patetiskt.. Klart man blir lite mer pratglad och vågar snacka med folk man annars inte skulle pratat med men det finns väl en gräns? Eller?



Vi fortsatte sedan till Trädgårn, att gå i 10-15 min med klackskor gillar jag inte. Taxi någon? Natten fortsatte med lite dricka och en massa dansande. Det gillas! Det blev dock en tidig hemgång, jag kände mig rätt trött runt två tiden, ringde Thomas och kollade om han var vaken och det var han. Men först köpte jag fyllekäk, givetvis! Det känns alltid trevligt att ha någon att komma hem till som håller sig vaken=) För min skull. Ha ha skämt och sidooo! Minns att vi kollade på en film, Brevbäraren, Budbäraren....? Konstig film, jag deckade.. Vaknade.. Gick och la mig istället i min sköna säng hihi. Och där slutar kvällen gott folk!

Today

Idag har typ hösten kommit, eftersom det är September nu.... jättekul. Eller inte. Det är deprimerande som fan!! 
Men jag bjuder på en dagens outfit iallafall.


 




Väst; Gina Tricot
Linne; Gina Tricot
Leggins; Forever 21

RSS 2.0