Nu ereeee jul igeen!



Måste ju få in julkänslan lite, haha mobbad man är!

Jag måste bara, aaahhh!!

Har tänkt hela jävla veckan att jag måste se denna filmen i helgen!! Tänka sig att det var förra året man såg denna på bio med min mamma. Hade tänkt bjuda med en f.d vän men jag är ju tydligen helt störd? Och allt för lik min mamma haha palla. Så jag pratade med killen igår och han ville gärna se den.. Om man nu orkar, jag är helt död... Men vad gör man inte för Edward och Jacobs skull? Hihi.

Can you feel it in the air?



Det finns så sjukt många bra electro house låtar samt house låtar, bara att söka på youtube och lyssna igenom.



Min absoluta favorit just nu, detta är musik man blir glaaad av!

It used to be a fun house;

Gud vad snygg man känner sig idag alltså! Bakis och förjävlig haha, kan det bli bättre? Knappast. Den osminkade sanningen. Jag ser ut som en liten köttbulle, iiihihih..



Iallafall, igår! Glöm allt det jag sa tidigare om snefylla, det blev ingen. Istället var jag glad, hade det kul och dansade loss som jag aldrig skulle få dansa mer! Så som det ska vara! Gud vad jag älskar att dansa, dansa bort sina bekymmer. Det funkar, jag lovar! Dessutom hade jag en budget igår på 300 kr som jag tog ut. Fuskade lite genom att lägga bort kortet i jackan med i garderoben. Lika bra, man gör dumma saker i fyllan..

Stackars Andreas haha, han var i princip ensam kille igår. Inte skoj för honom men han såg ut att ha kul ändå faktiskt och dansade loss med oss.. Det rimma höhö (: Hans vän Freddie kom även dit, med sin tjej Helena plus ett gäng till så vi lämnade Andreas med honom ett tag. Det var rätt många från Kungsbacka där igår, fast det är det ju nästan allitd. Träffade på Andreas granne Madde, kul att hon kände igen mig hehe. Hon såg lite full ut nämligen hihi.

Vi stack sedan hem vid tre tiden, blev hemkörda av Elins kille Hokar. Skönt att åka bil.... Jag pratade även i telefon i två-tre timmar med pojkvännen, från det att vi åkte hem tills jag gick och la mig. Tiden bara flög iväg haha. Vad pratade vi ens om? Fyllesnack från Emelies sida.. I liiiike it!

Nä om man skulle ta och vila lite till, puss.(Föresten, jag har väärldens sötaste pappa, blir alltid så jäkla glad av att se honom. ♥ Miss you!)

I wanna live with you a´ deja vu!



Just nu lyssnar jag på denna låten, den är pepp pepp pepp. ♥

And I can't breathe wake up from this nightmare that I'm in, dive into a holy river and wash away my sins!




Befinner mig just nu i Kungsbacka, har vart här sedan i onsdags, börjar vänja mig lite vid tanken att bo här igen. Så det är bra, tummen upp! Var även och testade det nya solariet och det verkade bra. Efter solningen skulle vi åkt till Kungsmässan men dock så stängde det 17.00 jag trodde det stängde 18.00?! :( Tänkte nämligen köpa nåt jag kan ha ikväll för jag och Elin har inte samma storlek på alla kläder.. Det blir lite svårt men nåt måste man ju hitta. Hade vart kul att köpa nåt nytt men vafan, måste väl inte alltid känna att man måste ha jättefina och nya kläder på sig, o r k a r inte vara så fåfäng.

Aja får väl börja göra sig iordning snaart, är dock på så jävla dååååååligt humör!! Kanske en snefylla ikväll? Vi får se!!

We're not the same

Rubriken säger väl allt? Nästan allt.. Det som jag vill komma fram till är att alla människor är inte likadana, vi reagerar inte på samma sätt och vi har absolut inte samma värderingar.. Vissa människor har svårt för att visa känslor för någon medan en annan person kan ha det hur lätt som helst? Det gäller bara att acceptera att människor faktiskt tycker och tänker helt olika :) Och jag är stolt över att jag t.ex inte slänger ut mig vad som helst till den personen jag är tillsammans med. Visst, jag har svårt att visa känslor, väldigt svårt.. Jag visar det oftast på "fel" sätt but hey! That's me - take it or leave it. Dörren finns där! Är det så jävla fel att visa känslor på ett annat sätt än det v a n l i g a? Bara man inte visar det på ett taskigt sätt så är det helt okej..

Och! Jag tänker aldrig, aldrig(ALDRIG!!)i hela mitt liv säga jag älskar dig, till en person som jag vart tillsammans med i ett par månader. När jag väl säger något, så menar jag det, till skillnad från vissa personer som slänger ut sig i princip vad som helst bara för dem är nykära(?) or whatever.. Och ja, jag skrev i början att man borde acceptera andra människors sätt att agera/ reagera.. Men helt ärligt nu, hur patetiskt är det inte och säga att man älskar någon om man känt personen 2-3 månader? De kan ju omöjligt veta hur det känns att verkligen älska någon på riktigt. What's the rush liksom? Det är helt rätt att ta den tid man behöver till att känna sig redo att göra eller säga något till sin partner. Varför är det så att killar alternativ tjejer alltid har bråttom att uttrycka sina känslor? Sedan när blev det ofint att vänta lite med, typ allting??

Jag vill ha nånting äkta, för en gångs skull, det är vad jag vill ha!

Brand new eyes

Äntligen säger jag bara(!!)att Paramore kommit ut med ett nytt album, älska! Och det låter tamigfan bra än sålänge, ändå har jag bara lyssnat på första låten, Careful.. Tummen upp!


Turkiet ♥

SAKNA SAKNA SAKNA!










Some new shit.

 

 

 

Äntligen har jag bytt ut menyerna(vänster)till något mer personligt och jag är ganska nöjd faktiskt! Är inte världsbäst på sånthär men ju mer man "övar" desto mer lär man sig right!? Sedan är det bara headern kvar, jag ska fixa så att allt ser mer sammansatt ut på bloggen if u know what i mean, det är fan knepigt men har ju min guide designadinblogg hehe!


Ashton Kutcher.

Kollade ju på L.A Gigolo igåår, måste bara säga att Ashton var äckligt het!! Har inte tyckt han varit speciellt fin innan, antar han blivit snyggare med åren? Iallafall, här kommer lite bilder på han. Bara titta och njuuuut! Vilken hunk-hunkalicious! Dessutom är han en av Hollywoods bästa skådespelare. Enligt mig (: Hihih.


Snart är det dags för film+mys.


Ska kolla på The haunting in Connecticut och







Asthon är bara så jävla heeet, grrr!

Im better off without you

Vissa betyder mer än andra, men du betyder ingenting. Det du gjorde var inte okej, det var du som gjorde fel, inte jag! Detta är ingenting som är värt att nämna ens men jag gör det för det känns bättre(!!).. Hoppas du så småningom ser dina egna brister istället för att ge dig på andra!

That's all.

Must have!


Heidi, before and after

Jag är ett litet besatt The Hills fan, finns ingen bättre serie, enligt min mening.. Men tycker det går lite överstyr när personer känner att de måste förändras. Kolla bara på Heidi i början av serien, och nu. Vafan hände? Skilnad va! Är det bara jag som tycker hon ser ut som någon kopia av en playboybrud? Jag kan helt ärligt säga hon såg bättre ut innan,(visst hon är söt nu med men neej) färga håret hur mycket som helst men gör inte om hela ansiktet.. Sånt är bara tragiskt.


Före                                                               Efter


Lauren Conrad!



Här kommer lite bilder på L.C i The Hills, för hon har alltid lika snygga frisyrer! Hennes hår hade inte jag tackat nej till.. Dock har hon ju löshår(?)tror hon klippte av sig håret i serien för ett tagsen... Men tydligen trivdes hon inte i det, för några avsnitt efter hade hon långt hår igen. Undra hur det kommer sig, det växte ut snabbt? Ha ha!

Världens sötaste hundar





Border collies - finns nog inget sötare.. Man riktigt smälter när man ser dem. Påminner om stora gosiga nallebjörnar, haha! Om jag någon gång skaffar hund, så ska jag ha denna rasen!

Emelie hissar/ dissar

Shopping.

Jag bara längtar till fredag=shoppa.. Det finns nästan inget bättre?

Man blir lycklig av bara tanken. Tycker nästan synd om killar som tycker

shoppa är trååkigt.. Det är ni som är tråkiga, inte vi tjejer!

 

Pengar.

Den som säger pengar inte är allt måste vart påtänd? Okejdå inte riktigt,

fast har man pengar så klarar man sig, behöver inte oroa sig för att tex inte

ha råd med mat. Jag tycker att pengar gör en lycklig(are) :)

 

Julafton.

Jag ser faktiskt fram emot att fira jul detta året, förra året sög ju något.

Ska bli riktigt skönt att komma hem till familjen efter detta bajs året..

Och julklappar är ju alltid skoj hih. (Om man får några)

 

Bråk.

Vem hatar inte sånt? Jo alla i princip.. Men jag har kommit på

att jag kan vara rätt konflikträdd så jag hatar, verkligen hatar allt som har

med bråk att göra.. USCH! Håll mig utanför sånt tack..

 

Vinter.

Jag vill verkligen inte ha vinter, finns bara en massa nackdelar

med den ändå. Varför kan inte Sverige bli ett varmt land året runt?


Je veux ton amour et je veux ta revanche.

Ni vet att man kan lyssna på en låt först? Och tänka, fan vad dålig låt. Men ju mer man lyssnar på något, desto bättre blir det. Lady Gaga - Bad Romance. Den är så sjukt bra! Ge mig meeer!


Torsdag bio; @2012

Var på bio igår och såg denna filmen: 2012.. Äckligast på länge. Jag fick nästan lite panik när jag satt där inne, tänk er själv att sitta och kolla i 2 timmar på hur jorden kommer gå under. Haha. Men när filmen var slut så var det lugnt, tillbaka till verkligheten hehe... Tur jag inte hade några drömmar om filmen.. (Denna filmen var ju mycket mycket bättre än Day after tomorrow!)


Uppdatering 2: helgen.

Lördags: inflyttningsfest hemma hos Madeleine och Andreas. Kommer bara bilder, orkar inte skriva : )








Skååååål!

Uppdatering: helgen.

Fredags: Det blev aldrig någon bio så det blev middag istället med Elin och Thomas. Beställde världens godaste bakpotatis med kyckling ala curry-röra.


Leighton Meester - Birthday


From this to that


This.......


To that. See the difference?

And It feels so damn good...

Jag mår så jävla otroligt bra! Detta året kommer nog få ett bra slut, det är jag helt säker på :) Kan inte riktigt säga anledningen till varför jag mår såhär, har en nämligen en liten nyhet som mina nära och kära inte har fått reda på än... Och jag vill inte att dem ska läsa det genom min blogg direkt. Lite opersonligt? JA! Så vill hellre berätta på telefon/ öga mot öga.

Hihi nog om det. Längtar till veckan tar slut, på fredag, alltså imån, blir det eventuellt bio och lördag ska vi till Borås.. Madde och Andreas har nämligen en liten inflyttningsfest eftersom dem flyttat till egen lägenhet! Det ska bli jättekul att få träffa dem och se lägenheten, lilla bebismagen o.sv, längtar ihjäl mig som sagt!! Speciellt efter madde - bästevän! ♥

Ke$ha - Tik Tok.


Emelies inne/utelista..



Utländska familjer.
I lördags ville jag komma bort lite, så jag drog hem till Alexandra
och hon kommer från Iran! De är så sjukt snälla och bjuder på sig själva.
Man känner sig väldigt välkommen. Inte för att man inte gör det hos svenska
familjer men skillnaden finns där fan vad vi svenskar är torra jämfört
med dem. Plus jag måste ge beröm till hennes mamma, verkligen
världens sötaste och snällaste. Kunde man inte fått en sådan mami?!

Musik.
Jag skulle kunna byta ut människors prat mot musik istället(ibland)så mycket
älskar jag det! Går det några dagar utan att jag lyssnat på musik så blir jag
lätt irriterad och sur. Därför är musik som en drog för mig, jag behöver den
för att kunna överleva helt enkelt! Vad hade man gjort utan den?

Min kära pappa.
Han är verkligen världens bästa, vad hade jag gjort utan min kära papi?
Även om han kan vara lite rolig ibland med sina skämt(haha)så måste
jag tacka han för annars hade jag aldrig klarat allt det som hände
i somras.. Jag kommer alltid minnas hur han ställde upp för mig
när jag behövde det som mest.



Helgalkoholister.
Allt detta supande, sen när har det blivit en trend att
supa ner sig helg in och helg ut? Vet människor inte hur man
tar det lugnt? Eller varför inte nöja sig med en drink och inte 30 st?
Facebook.
Okej, det är den enda vettiga sidan om man jämför med t.ex nattstad 
men kan det sluta krångla för en gångs skull? Sjukt störande..

Tjötande friends.
De vänner som man trodde minst skulle vara ett "asshole" visar sig
vara det mest.. Kommer nog aldrig riktigt förstå mig på andras tänkande
och ageranden. Jag försöker alltid vara en bra vän så mycket jag kan men
 jag vet dock att jag inte alltid är perfekt. Men jag beter mig inte som
ett svin iallafall. Tror det är dags att lista alla bra och dåliga
vänner och slänga bort alla dem dåliga. It's just trash.

Patrik PJ Johansson.
Hahahha vet att du läser min blogg och ja jag skämtar me dig.
Vet du var lite orolig i lördags när jag sa du skulle hamna här höhö..
Såå du hamnar inte på utelistan ;) Inte denna gången iallafall hihi..


Recept ala Emelie & Elin!

Elin har vart här och hälsat på i några dagar nu, hur trevligt som helst!! Förutom att hon fått grisinfluensan (ja, jag vet det heter svin men jag tycker gris låter roligare, ok?!) och det är ju lite tråkigt.....nu låter hon och pratar som en gris, nuff nuff..

Igår kände vi, eller jag, för att göra någon annorlunda maträtt istället för att äta samma skit varje dag.. Jag föreslog till Elin att vi skulle söka på lite olika maträtter på nätet och det blev en sallad.. Fast vi gick ner till affären och improviserade mest vad vi skulle ha i. Och det blev hur gott som helst tillslut. Inte sista gången man gör detta:) SCROLLA NER!!

Blandade kyckling, majs och svamp..

Sedan kokade vi upp quinoa....

Köpte lite roccula men den va gammal? Luktade gammal pung..

Så vi slängde rocculan och la ner quinoan istället..

Sedan tillsatte vi lite citron, och färdigt var det!



-
Till detta gjorde vi en dressing eller va man ska kalla det? Lite creme fraiche, hackad rödlök och vitlök.. Till maten drack vi julmust, MUMS!! Känner julkänslorna, ha ha.


Buuuwss eller goooodiis?







Halloween = Kissiemeooooww


RSS 2.0