Ville bara säga....

Att jag älskar detta vädret!


Knock you down ♥


Mingel på Mingel

Var ute igår i Kungsbacka, på Mingel. Hade det toppenkul med mina sötnosar, Elin, Ella & Emilie. Alla som börjar på E måste ju helt enkelt vara bäst. Ha ha!


Linne från Gina


Detta linnet är så sjukt jävla snyggt, I love it!


We're singing in the rain!




O'learys

Har inte uppdaterat så mycket denna veckan eftersom jag har gjort en massa annat skojigt, men kan ju säga såhär... Vilken rolig vecka jag haft! Har spenderat den med Elin, hon har mer eller mindre bott hemma hos mig i min lilla etta nu när morsan flytt fältet =) Haha!

Jag och Elin har dock vart rätt lata av oss.. Eller sa jag rätt lata? Väldigt lata rättare sagt! Orkade inte laga mat häromdan så vi drog till O'Learys och käkade, det blev en veggie burger för mig + massa gott tillbehör. Oh världens godaste mat har dem, muuums!


My lips like 'pink




Äntligen lite sol och värme!

Var i stan idag och mötte Elin, vi testade den nya platt/ locktången som går på reklamen.. Den från Babyliss.. Iallafall, den var väl sådär tyckte jag. Man får nog öva väldigt mycket för att få ett bra resultat med den. Men den funkar ju som plattång absolut, dock är den inte värd hela 800 spänn!!



Träffade även på Peter Jhide, och jag som är så noga med att alltid gå fram och fota när man ser någon "kändis" på stan, ha ha! Kolla vad kort han är, jämfört med mannen brevid he he...



Och nu på kvällen har vi varit hemma hos några som bor här nära mig och rökt vattenpipa, druckit och chillat bara helt enkelt. Ett perfekt avslut på dagen :)



Åh underbara väääder, varför kan det inte bara vara såhär resten av sommaren?!!


Världens bästa mobilkamera.

Ironi....

Jag är i stort behov av en digitalkamera, någon som kan skänka en? Nej detta är inte okej asså! Men får fortsätta ta bilder med min mobilkamera he he..

Ska in till stan sen (håll i pengarna) och möta en vän, kolla lite affärer och sånt. Jag tycker faktiskt det är lättare att INTE handla nåt när man har sällskap. Går man själv i stan, ja då kan det gå riktigt illa faktiskt, ha ha! (Tro mig!!)


Bakisdag idag!

Hade ju mina nya shoes på mig igår så ni kan ju tänka er hur ont i fötterna jag har idag, aj aj aj! Tog till och med av mig dem och gick barfota igår på stan haha, det måste sett dumt ut!? Men det var det helt värt för oj vad skönt det var att få vila fötterna... Mina stackars fötter...

Iallafall, hade en sån jäkla sjuk men bra kväll igår, vi dansade och dansade hela natten lååång till världens grymmaste musik. Finns det något bättre än housemusik eller? Inte ens hip hop & RnB slår det ♥ Så om ni bor i Göteborg eller är på besök här någon gång måste ni gå till Trädgår'n! Det är en order..


En liten fjortisbild men det bjussar jag på't!

Utgång ikväll, SKÅL!




Shoppingberoende!

Nej nu får det räcka med shoppingen för denna månaden!



Klänning Bling 299:-


Skor Bianco 500:-


Väska Cubus 179:-


Nagellack från Depend, 39:- för två st!

Sötaste ♥

Sötare läppbalsam går inte att hitta! Man vill äta upp dem!

Före och efter

Nu är det mesta borta, det orange-gula håret. Men har ungefär en färgning kvar, jobbigt ja! Vill dock inte se ut som en gul tvättsvamp i håret heller så jaja.

Före


Efter!

Köpte även en keps! :)

SÅ JÄVLA KLOCKRENT!


Vem fan är blondinen?

Jo det är jag ju! Känns jätte ovant att vara ljushårig ho ho..





French manicure nagellack


En liten tjuvtitt!

Har sprungit runt i stan en massa och letat efter lite fina summerthings! Bilder läggs upp imån men här under kommer en liten förhandsvisning av en jättesöt kjol som jag hittade, lyckliiig!


Hej & sorry för dålig uppdatering

Har helt enkelt inte haft tid att blogga så mycket, varit en massa springandes fram och tillbaka typ hehe! Kan säga att jag numera inte är brunett, men är inte heller blond. Hm en blandning typ? Det är ju så jäkla svårt att få det bra med en gång, får färga det massa gånger.. Skulle ha färgat det hos frisören istället *fan* men det är ju försent nu ha ha! Aja :)




BASEBALL JACKET FRÅN NELLY 799:-

Baseball Wct Jacket SEK 799, Svea - NELLY.COM Baseball Wct Jacket SEK 799, Svea - NELLY.COM

No one else can speak the words on your lips



Härliga måndag! Ska in till stan sedan och byta ett par jeansleggings, eftersom jag redan har liknande leggins här hemma. Lite onödigt att lägga ut 300kr på något man redan har typ. Ikväll blir det maybe bio, mys mys!

Någon bra film som går nu kanske? ♥

Gårdagen!









Söndagen blev rätt bra tillslut, även om jag var bakis långt in på dagen.. Blev bättre när Alexandra kom hit, gjorde iordning mig och vips så mådde jag bra igen. För stunden! Sen kom några vänner och hämtade upp oss, körde bort till Aladdin och rökte på.. Haha ja vattenpipa då! Usch, det gjorde ju inte allt bättre började må dåligt igen efter ett tag, av all rök antar jag.. Så vi åkte hem kvart i tolv typ, ja det var min dag på ett ungefär =)

Fantasy ride, otroligt bra album!




I hate sundays



Men snart kommer denna tjejen hit, ingen aning vad vi ska göra. Kanske hälsa på min granne och röka vattenpipa? Får se helt enkelt, är otroligt seg idag efter allt dansande igår, har inte lite ooont i kroppen heller!!

En till såndär gratis-sida

Det hade vart jättesnällt om ni blivit medlem på denna sidan, freestreet.se såg att de inte hade sådär jättemånga medlemmar. Då borde det ju bli lättare och värva fler personer plus få mer poäng? :)

Gårdagens shopping






Marin snyggt

   
     

Hittade en klänning på Bling som påminde mig lite om en klänning från Nelly! Plus den jag testade var lite billigare i priset med :)

Värsta kvällen i mitt liv

Alltså detta är nog det värsta jag varit med om, skulle aldrig åkt på Rosenström fyfan! Det var otroligt mycket folk, precis som förra året. Men detta var något speciellt, precis när han uppträdde var det överbefolkat, folk trängdes, puttades och jaa. Vilddjur, haha! På något sätt råkade både min mobil och min digitalkamera ramla ut ur väskan, eftersom alla puttades och hade sig. Det var helt jävla galet! Trodde jag skulle dööö. Fick panik, så jag och min kompis trängdes oss ut ur folkmassan, och jag upptäckte min mobil var gone. Sånt är så jävla tråkigt, allt försvinner verkligen. Nummer, bilder, allt! Hade jag varit rik hade jag fan inte brytt mig och bara köpt en ny mobil.. Aja! Men det tråkigaste är nog kameran, mitt liv, mitt allt! Jag saknar dig redan, r.i.p!


Rosenström tonight



Det ska bli så himla kul ikväll, fast vädret är ju inget vidare ho ho!!

g o d n a t t sötnosaer


Utgång på g!

Det nalkas utgång idag minnsan, härly härly. Tar nog bara en cider, eller två maybe för imåån ska det festat ordentligt. Har lockat håret idag faktiskt, det är mycket snyggare än rakt hår.. (bilden) Eller vad tycker ni?
 


Shopping och chailatte ♥





Det blev Gina Tricot tillslut, orkade inte springa runt i alla affärer. Får köpa lite mer kläder någon annan dag helt enkelt, men jag är nöjd för idag, älskar den randiga tröjan på bilden. Den var otroligt skön + fin fin! Köpte även ett par till jeansleggins och jag såg när jag kom hem att de jag har hemma var nästan likadana som dem jag köpte, hmm! Antingen så byter jag dem eller behåller.. Hittade en jättesöt bikini, roosa! På Cubus faktiskt, det var ett litet impulsköp men den var för söt för att lämnas kvar. Den skrek, Emelie!! Kööööp mig. Så jag gjorde det, ha ha!

Shopping shopping



Ligger och väntar på att brevet från Nelly ska komma så jag kan hämta ut mina nya kläder! Det har ju gått 3 dagar nu så jag hoppas verkligen att det kommer idaag!! Sedan ska jag bege mig in till stan för att shoppa mera, lite fina summerthings.. Det behövs :)

Redan vaken..

Klockan är halv fyra på natten och jag är redan vaken, då kan man ju tro att jag inte lagt mig än men så är inte fallet, ha ha. Helt seriöst, var sjukt trött redan vid nio tiden så jag gick och la mig. Vaknade av att jag var tvungen att gå på toa, sedan hade jag slarvat bort mobilen. Letade som besatt efter den i min säng men det visade sig att den låg på köksbänken... Hur lyckas man!


Ingen rubrik?

Metaltown biljetter bokade nu, LYCKLIG! ♥




Ny mascara

Ska köpa mig en ny Diors mascara imorgon men vet inte vilken jag ska köpa, om jag ska köra på den jag alltid köper eller kanske testa en annan. Något tips på vilken som är bra? Just nu har jag "diorshow unlimited".


Mtv Movie Awards



Megan Fox, alltid like snyggve och inget fel med hennes hår alls. Fast allt klär ju en skönhet, eller hur?
 



Leighton Meester, okej jag diggar verkligen denna tjej men kläderna? Detta är inte så man brukar se henne i GG, det enda fina på henne är skorna tycker jag..

Vilken är finast? ♥

Love Kills Slowly Bikini SEK 1699, Ed Hardy - NELLY.COM 

Go'dag!

Hinner inte blogga så mycket nu, jag ska kila ner till arbetsforum men lovar er att sen är jag igång igen!



PARIS HILTON MY NEW BFF - HISS ELLE DISS? ♥


Hej juni



'


Nej jag är inte normal!


RSS 2.0