Lite Höstinspiration och annat smått & gott!

Okej, tekniskt sett är det fortfarande "sommar" men det finns ju otroligt fina höstkläder ute redan, speciellt på Nellys hemsida hihi!

Fick ett nyhetsbrev från dem nyss och jag känner att jag bara måste lägga ut några inspirationsoutfits som jag föll direkt för!







Partyoutfits!






Helg.

Denna helgen innebär mycket flyttning, inte bara att jag ska hjälpa en kompis och flytta på söndag utan imorgon så flyttar jag :) Wiiho! Spännande spännande!

Hoppas även på fest på lördag in Kungsbacka! And so long, kisses and hugs / E ♥





Baksmällan

Har sett den två gånger nu och den är så jävla överdrivet rolig! Om du inte sett den, så måste du se den! Ha ha, kinesen måste ju vara den roligaste i hela filmen... "tuudelouuu motherfaaakar".




Musikbloggen.se

Känner lite att min blogg har övergått till en musikblogg idag, men är på så pissigt humör så jag behöver en massa musik för att må bättre! (Har iofs bara lagt upp två låtar idag.) 

Oh, denna låten är ju bara föööör bra! Hihi. Plus en härlig video!!


Mirror.



I can't see the girl you want me to be
When I look in the mirror
You don't know what you want so I'll leave
I have got to be me
What you want isn't me in the mirror








There is Nothing else i Can say

Satt hela dagen igår och sökte jobb, kollade lägenheter... Blää vad jag hatar det men det är saker som måste göras! Ska nog ringa på en lägenhet idag, fast det är bara uthyrning av lägenhet men ändå. (Oh har typ världens huvudvärk p.ga detta vädret!!) Sedan ska jag kila ner till bostadsförmedlingen här i Kungsbacka & prata lite med dem..

Så jag har lite att göra idag iallafall, skönt det!


Videobloggen - party dress


Ditte Ex Party Dress SEK 459, Only - NELLY.COM


fylletåget.se





Bilder från igår, ( fredags )

Snygga klackar!

Jag har kommit på, faaan vad otroligt lång man blir om man har högklackat. Iallafall med dessa klackarna, som är över 10cm + och jag som redan är lång blir ju nästan 1.90 ( 1.74 + 15 cm klackar ) me liky like!




 

 

Skorna hittar du på Nellys hemsida.

Utgång på ingång

Hate to say it, men jag är riktigt bakis efter en riktigt sjuk jävla kväll igår! Egentligen var det bestämt att jag bara skulle gå ut och dansa och inte dricka, eftersom vi hade gratis inträde på Trädgårn.. Men så blev det ju inte, min kära vän Carro hittade sig ett litet ragg, ha ha, som bjöd både henne och mig på dricka. Fast det vore ju dumt att tacka nej till sånt och det var kul medan det varade, idag är det ju mindre skoj men det är sånt man får ta :)


Hade på mig en klänning från Zara, jeans jacka från Gina och Gladiator sandaler från Ellos. ( Kanske orkar ladda upp en bild på det lite senare! )

Hej håååå!

Sitter och lyssnar sönder Pitbull - I know you want me. Tröttnar man aldrig? Eller rättare sagt, tröttnar JAG aldrig? Tydligen inte.. Har lyssnat på denna låten nu i ett par veckor, utan att tröttna på den. Strange, den borde vara uttjatad.
 
I vilket fall som helst, idag har jag vart och solaaat. Nej inte ute? Är du dum eller, det är ju Juli, regnmånaden!! Solarie it is, med min kära och underbara vän Ella :)





Nu blir det hårfärgar time, och pappa jag vet att du läser min blogg, men hårfärgen kostade bara 50 kr faktiskt. ( Det är nämligen han som bidragit med lite pengar ) men har ju redan köpt mat och allt så lite får man ju unna sig, eller hur? Så då tänkte jag hårfärg måste jag ju ha, kan ju inte gå runt och se ut hur som helst i hövvet. ;)



Tack pappa iallafall för pengarna och för du ställer upp :) Hoppas du läser detta! ♥

Lite inspiration tack!

Okeeej detta vädret är ju bara för tråkigt och vad svårt det är och veta vad man ska ha på sig.. När det är fint väder är det ju bara att slänga på sig en tunika och ge sig ut och sooola! Svårare än så är det ju inte då..

Därför undrar jag om det är någon som har snygga tips på en outfit i dessa regniga dagar?


Uppe med tuppen

Näästan iallafall. Vaknade av att posten kom, brevbäraren plingade tydligen på på dörren, eller var det bara i Elins dröm detta hände? Ha ha..

Och nu är det Våra bästa år, fyfan vad roligt! Dessa människorna lever verkligen ett spännande liv. Ska vi byta?

Såhär kan det gå när man har tråkigt!

 
Mina otroligt snygga 3 D-glasögon, något att ha på stan kanske? Ha ha. 




Sakna!



Turkiet 2008.

Dags för lite förändring?

Känner för att göra om min blogg litegrann, jag står inte ut med att den i princip har sett likadan ut nu sedan jag sist ändrade den. Vilket var för typ 2 månader sen, haha! Nä den ser för ordinary ut helt enkelt and I don't like it..

En ny header måste det bli iallafall, är ju inte ens brunettish längrish =)






Supersöt byxdress!

Okej! Jag är inte så mycket för byxdressar och jag själv skulle aldrig ta på mig
en för jag skulle inte passa i det. Men denna var ju verkligen jättesöt tycker jag!


Heart Button Jumpsuit SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM


Take me away, utomlands kanske?



Saknar Turkiet, Alanya, så sjuukt mycket. Och helt seriöst, vad är detta för väder?
Kan man inte få fint väder hela sommaren någon gång istället för en massa regn
hela tiden!! Suck. Vet att man ej skall klaga men lite får man väl klaga, eller hur!

Flytta utomlands hade inte vart dumt alls =)

I got a Pocket Full of Sunshine ♥


Nostalgitripp - nils karlsson pyssling

Satte på kanal 4 i eftermiddags och såg att dem visade filmen Nils Karlsson pyssling. Åhh jag vill också ha en liten pyssling jag kan leka med! Vadå att man blev nostalgisk av att kolla på't! Älskar alla (nästan alla) filmer som man såg på när man var liten. Det får en att minnas barndomen lite mer!


Puta med läpparna - jag gillar att teasa


Give it to me baby



Friis and Company 440 :-

Flyttar tillbaka till kungsbacka typ, eller?

Jaaaaa vad ska man säga allting är väldigt rörigt just nu, men man kan nog säga att jag blivit utslängd iallafall.. Av min egna "morsa" ( om man ens kan kalla dig för det längre! ) tack för den! Det trodde jag aldrig om dig, men folk slutar aldrig förvåna än!! Aldrig!

Så imorgon ska jag försöka lösa detta genom att se om man kan fixa en egen lägenhet. Ringa lite samtal och denna gången ska jag ordna allt själv bannemig! Sålänge får jag väl bo hos lite olika kompisar, inte så jätteskoj men vad ska man göra? Eller vad kan man göra rättare sagt - Ingenting, och det suger.


Och vinnaren är






En Söndag med elin





Har precis mumsat Kinamat med Elin och vi är sååå mätta! Har köpt hem lite chips och dip med, haha hur ska man orka?

Way much Bättre än originalet


Hejsvej den svenska sommaren!


Jag dör, på riktigt!


Vilken bloggtorka det har uppstått


Shame on me..... Skärpning!

RSS 2.0