See you at the club




New in demin


Mmm så fin!


Sluta kleta massa bajs



Avslutar med denna bilden + inlägget innan jag lägger mig i sängen!

Kissen pissen - Hennes personlighet är nog lika fin som hennes utseende..
Tycker faktiskt alla tjejer är fina utan smink men här är ett stort fett undantag..

Vad händer här egentligen? Jävla alien! Säger bara, Kissie pissie missie mjau paoww elr vad du nu kallar dig för, sluta tro att du är så jävla snygg för det är du inte och sluta kleta massa bajs i ansiktet. Väx upp och bete dig som en 19-åring ska bete sig...

Hahahah detta är en true story, kände verkligen för att dissa någon grovt! Kanske börjar gilla tjejen när hon skippar sin fula personlighet och stil, (för det är faktiskt så, har man en fin personlighet så blir utsidan jävligt fin) men tills dess så är det bye bye ugly!

Godnatt på er alla fina!


I see your true colours


Hahah gud vad vissa människor är P A T E T I S K A .
Du klagar över en annas beteende när du beter dig exakt likadant !
Ahhhh vissa personer gör en bara arg helt enkelt...

You are nothing but a back-stabbing bitch.


Infected Mushroom - Saeed.


We gotta' fight for this love.




I hope I can chill and stay the same
Stop the bleed inside and feel again
Cut the chain of lies you've been feeding my veins
I've got nothing to say to you
I hope I can chill and stay the same
Stop the bleed inside and feel again
Cut the chain of lies I've been beating and beating and beating myself


This is the new shit!




Det är så logiskt alla fattar utom du


Mm gött, har sjukt ont i höften fortfarande :/ Och imorn är det skola, bokredovisning i engelskan. MUNTLIGT!? Hm kan det bli mer tråkigt? Knappast. Jag längtar till torsdag och helgen, denna veckan går nog fort :) Hoppas. Det gäller att kämpa sig igenom detta nu, min livsglöd är låg känner jag.

 Förhoppningsvis är det bättre imån..... Ska ta mig lite sömn nu, xoxo.


Katt-jakt



Misse är allt en liten buse, har idag jagat runt henne i lägenheten för hon snodde en grej av mig.
 Katten är rolig, den verkligen medvetet springer ifrån mig, haha. Måste sett skoj ut!

Det hela slutade med att jag skulle springa in i Elins rum men råkade springa in i hennes garderobsdörr istället, aj aj aj!! Har ont i höften nu, tack Misse ♥


Det går bra nu minnsan!

Ni vet Afasi och Filthy låten, "allting kommer lösas och bli bättre igen" den stämmer rätt bra in på mitt liv right now. Ska inte ljuga överdrivet mycket och säga allt är så jävla great, men det går tamigfan rätt bra nu man skall inte klaga!! Visst, jag har lite motgångar då och då men mest medgångar känner jag. 2010 är det mest lyckade året, hitills iallafall.. Börjat ta tag i mitt rejält = börjat plugga.

Och häromdan när jag loggade in på min mail såg jag att jag fått erbjudande på lägenhet, jag blev helt till mig, bokstavligt . Har vart medlem på boplats.se i ungefär 7-8 månader nu utan att få ett enda erbjudande, men i torsdags då hände det. Jag vet att det inte är 100 procent säkert att man får lägenheten, men själva grejen att man fick ett erbjudande känns otroligt roligt =) Och att man ska få gå och kolla på en lägenhet känns ännu mer roligare, ett stort kliv in i vuxenvärlden hoho..

Först och främst, jag är så otroligt stolt över mig själv att jag klarat all skit, för visst har det funnits stunder då jag känt att jag bara vill ge upp!! Men det gäller att hålla ut, kämpa på även om det är svårt . För motgångar kommer och går, that's life! Att inte uppskatta sitt liv är otroligt själviskt, ursäkta mig, men tänk på personer som knappt får en chans att leva och dör i tidig ålder. Det är tamigfan orättvist mina vänner!

Så till alla där ute, lev livet och ångra inte det du gjort, ångra bara allt du inte gjort!!


We can be heroes, forever and ever.


Yay har nu vart vaken i 6 timmar drygt, gick väl upp 06.30 imorse bara
för jag skulle göra färdigt en inlämningsuppgift i historian innan jag skulle till skolan.
Hmmm, men sedan såg jag att det stod på min planering,
INGEN LEKTION v.7, haha typiskt.

Men lite skönt i o-sköna tider ändå, är nu klar med läxan finally, kollar på Moulin Rouge, helt underbar är den.  Favoritfilmen nummer ett, kan inte ens räkna ut många gånger jag sett den.

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you



När mörkret faller.



Vissa filmer går verkligen en på djupet, och filmen "När mörktret faller" gjorde mig så arg och ledsen inombords. Hedersmord och misshandel är två stycken saker som gör mig extra extra arg! Hedersmord är något jag aldrig ens kommer förstå mig på, kommer inte ens försöka förstå mig på det, för det är omöjligt och för det finns inte i min "värld" helt enkelt. Jag menar, det finns ju i Sverige och i utlandet men jag själv har ju aldrig upplevt det eftersom jag har svensk familj och släkt. Tack gode gud för det.

Nä sedan borde det inte ens få heta hedersmord, utan snarare, ja jag vet inte vad?(Psykopatmord haha?) Jag fattar ju varför det heter heder, för det har med familjens "heder" att göra och att offret anses ha vanärat denna såkallade heder, genom att t.ex ha ett förhållande med en som familjen inte godkänt osv... Men snälla, hur kan man ens ha en sån syn?? Och sedan är det så mycket dubbelmoral så det skriker om det, det står i koranen att mord är förbjudet men hedersmord det går bra och det är accepterat?! Ja dubbelmoral som sagt. Ahh sjukt!!

Ne man blir bara arg så det är nog bäst att jag slutar skriva om detta ämne, innan jag får riktigt flipp och det vill vi ju inte..

(Och bilden har inget med hedersmord att göra, som ni säkert fattar!!)


I like that





My body rocks the rythm you beat my drum hard.


Jatack!

Hur fräckt är inte såna här smycken då?
Klickade mig in på Chain me och hittade lite fina things :)



Chain me.

Ahh det blev denna outfiten förra lördagen, men tack vare att bloggen cpa sönder så kunde jag inte lägga upp några bilder alls på kvällen :/ Sugit men shit happens, så jag lägger upp nu för att visa den nya klänningen som jag köpt :) Bättre sent än aldrig.. And I love the dress. Man behöver ju inte ens ha några smycken till den, iallafall inte något halsband hehe..




RSS 2.0