Finaste



Jag och Carolina för ungeför ett år sedan, kärlek ♥

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så blir det utgång med denna fina bruden, wiiiiiii! Det är grejer det!
Men innan det så kommer Dallan och Jimmy hit och förfestar med oss, jag älskar förfest. Ha ha! Kulkul cykelhjul, puss på det. Vi ses ute i dimman!


Bad hair day

Jag hatar verkligen mitt hår just nu, har ingen aning vadfan jag ska göra med det!?
Ibland känner jag för att ta en rakapparat och bara raka av allt hår, ja, så illa är det vissa dagar..
Jag vill inte heller klippa det för jag vet hur mycket frisörerna tar när dem ska klippa "topparna" yeah right. Blir snarare 10 cm!! Men å andra sidan är det fint med kort hår, som jag har på bilden där, men ändå så vågar jag inte klippa det så? Vill ju ha låååångt hår och det tar evigheter innan det växer ut..

Ja ni ser, detta är fan ett i-landsproblem. Denna bilden är ju tagen i typ Maj, ett tagsen, men älskar håret på bilden.. Kanske är dags för en förändring trots allt? Hmmm..


Trashy by cheap monday

Okej inte för att man bokstavligt talat ska gå runt med just dessa kläderna? Jag menar, man går ju knappast runt i en tröja med massa hål i, (översta bilden) Men inspiration baby! I love trashy jeans m.m! Så rätt och hett.. Plus jag får en massa tankar i mitt lilla huvud när jag kollar på dessa bilderna, b e a u t i f u l ! Massa mer inspiration helt enkelt till våren :)


So fresh, so clean



Tagga tagga, ragga ragga inför ikväll, har mycket förhoppningar om kvällen, det är inte bra. Det är oftast då man får det tråkigt, har jag upplevt av egen erfarenhet.. Men men, det ska nog gå bra ändå detta!

Ska ut med Carrisen, kul kul. Synd bara att lilla Bea inte kommer in eftersom hon är 91a.. Bajs på det! Hade vart skoj att dra ut med alla tjejor + Malin haha!!! Ska straxis ta och ringa Carro, hoppas hon är vaken snart och inte alltför bakis sen igår?!! Aja baja..

Justejaa, måste sola inför ikväll. Har vart så lat denna veckan att jag inte orkat med något förutom skolan typ.. Men palla gå ner till solariet, orka gå typ 500 meter??!! Hahahah.. Där ser ni, jag är nog den lataste människan på jorden.. Suck :/ Och tiden går så fort, jag vaknade lixom 09.30, var hur pigg och utvilad som helst. Har kollat på New Moon och busat med katterna sedan dess ♥ Och nu är klockan redan 13.00, buuhu.. P.S! Jag hatar allt som har med tid att göra! Over and out, puussss.


Fredaaaag, fredaaaaaaaaag !

Jaha skoj dag idag verkligen. Vart sjukt irriterad och dagen började inte bra för min del! Hoppas den slutar bättre. Men det gör den nog, för nu kom Andreas aka Dallan hit. Kände mig lite ensam här, plus så sjukt skoj att vara med honom igen. Saknar våra gamla tider tillsammans, det kallar jag MINNEN asså!


Selena Gomez

Måste bara säga att Selena Gomez är så sjukt söt, hon är en liten unge man bara vill nypa i kinderna som alla tanter gör, gulligull.... (Haha wtf?) Hon är ju iofs 92a (17år) men ser ut att vara typ 14?? Haha fast jag såg absolut inte ut sådär när jag va 14 år gammal! Tror nog hon kommer bli rätt lagom jävla snygg när hon blir vuxen .



Passar på att lägga upp en video med Selena Gomez, helt okej låt. Inte för att jag brukar lyssna på såna här låtar vanligtvis, men måste säga att ibland känns det bra att lyssna på lite annan musik och inte bara samma om och om igeeeeen..

Har till och med lagt in denna låt på min ipod hahaha sweet!


My outfit today





Intressant?? Nej, inte speciellt..

Off to school

Ska straxis bege mig till skolan, har biologi 10.30 yey, skoj elr inte !? Sedan till andra skolan för att prata med min historialärare, efter det så beger jag mig hemåt. Det är fan höjdpunkten på dagen, hemgången! Det är liksom lite därför man orkar gå till skolan ens, för man ser fram emot när man slutar he he....


All I wanted was you


I love my ipod

Jag unnade mig själv att köpa en ny ipod igår, det blev en lila denna gången! Lila är det nya rosa (:



Today im wearing this


Brooke Hogan




Uppdate, fredag

Fredags : Blev det utgång i Kungsbacka med Ella och hennes vänner.. Tog mig ett par glas vodka innan och sedan begav jag mig neråt mot den lilla staden! Kan ju inte säga att det var sådär jättekul men kunde vart tråkigare! Det blev ett par cider för min del och efter tredje cidern begav jag mig hemåt :) Väl hemma deckade jag till i soffan, antagligen pågrund av alkoholen, ha ha. Var hur trött som helst..

  



Hade även vart i stan innan och köpt lite mer kläder + ett par nya ringar. Vafan, jag ska ju inte handla mer denna månaden, fy skäms på mig asså! Fast jag måste ju säga jag är jäkligt nöjd med mina inköp så det är okej för denna gången!
  

 


Veckans pepp/ partylåt.


Äckligt jävla bra låt!
Akon ft Pitbull - Shut it down!


Jag säger bara; yummie!

Cristiano Ronaldo, mannen i mitt liv!
Jag tror jag dog litegrann när jag såg dessa bilderna! Faktiskt..
Här har vi en äkta man, muuumms ! Perfect body and face.
Jag älskar det där lilla pojkaktiga utseendet,
det får en att smälta . ha ha!

Sammanfattning: Cristiano Ronaldo är het het het!






Olagligt snygg

Leighton hamnar ju lätt i kategorin bland de snyggaste tjejerna,
hon är både söt och snygg på samma gång! Plus hennes hår är så himla fint!
Ett utseende to die for, helt enkelt

 


Somebody to love


Leighton Meester's nya låt. Sjukt snygg kvinna med en otrolig talang!


Gör en insats, bli fadder


Jag skrev precis på min ansökan till att bli fadder på barnfonden. Det är något jag velat göra länge men har inte riktigt haft pengar till det men nu när jag har det, så vill jag gärna göra en insats! So I just did.. Okej man kan inte förändra hela världen men ALLA kan bidra med något. Det handlar bara om vilja..

Jag är iallafall supernöjd och hoppas mitt bidrag kommer hjälpa nåt behövande barn.. Sen hur kul är det inte att vara fadder och kunna brevväxla med sitt fadderbarn, iiiihh! 


I ♥ my blog

Jag älskar min blogg, är sjukt nöjd nu när jag fixat headern och gjort om lite i designen. Bättre än alla andra designer jag haft hit och dit. Det är inte helt lätt att få det rätt med en och samma gång men med mycket pill och många timmar spenderande framför datan så har jag fixat det !

Vill bara påpeka en grej också att jag bloggar endast för min familj och mina vänner, så att de kan läsa vad jag pysslar med och om mina tankar o.sv.... Jag försöker inte få detta till någon modeblogg och om jag vill lägga upp bilder på outfits så gör jag det, känner jag inte för det så gör jag det helt enkelt inte! Att blogga handlar ju inte om man ska visa upp allt man köpt och så vidare. Min blogg handlar om mig, mina tankar, vad jag hittar på, ja ni fattar. Jag skriver och lägger upp sånt jag känner för att lägga upp! Givetvis så kan jag någon gång lite då och då lägga upp 'dagens outfit' men det är inte den största orsaken till att jag har blogg och jag tänker inte lägga upp outfis varje dag liksom! Sånt har jag inte tid med..

Hmm vad skulle jag sagt mer? Ja just det, om det inte passar sig att läsa min blogg eller om ni tycker den suger pung helt enkelt är det bara att klicka ner rutan, ja där uppe på det krysset! Ciaooo =)


Secret crush


Hot revolver.


2010 ska jag....





Detta är inte mina nyårslöften direkt för jag tror inte på sånt utan detta är bara vanliga löften, som jag ska försöka, jag sa försöka, hålla :)


Alla vi som vill ta på Cimon Lundberg



"Alla vi som vill ta på Cimon Lundberg" är ju den bästa gruppen på facebook, jag undrar vem fan det är som kommer på alla dessa sjuka grupper på egentligen !? Haha!

Men som sagt, Cimon, Cimon.....han är inte snygg men ändå snygg, fattar ni? Jag vet inte vad det är för speciellt med honom men något är det, i början tyckte jag inte alls om han men nu börjar jag gilla killen, faktiskt ! Han är liksom lite småcharmig på något sätt. Sedan hörde jag något om att han bara är 19 år? Oj oj, verkligen mogen för sin ålder isåfall. Jag menar, det finns ju tjejer som är 20+ och inte ens är i närheten av så mogna ;) Och tjejer ska ju vara mognare än killar, yeah right !

Sammanfattning : Cimon är cool!

Forever and ever, amen!

Ligger och kikar på Våra bästa år just nu, Sami + Lucas, hur söta är inte de tillsammans då? Bara väntar på att dem ska bli tillsammans igen, ha ha, nörd som jag är! Just nu bråkar de ju bara men vad är det man säger? Kärlek börjar alltid med bråk (Och slutar med bråk höhö!)


1,2,3

Har äntligen fått tillbaka min klocka nu, den var nämligen lite för stor så jag var tvungen att göra om storleken lite på Ur&Penn.. Brukar inte använda mig av klocka men nu är det dags, det är både snyggt och bra att ha !




Mmmm bensin

Visst luktar bensin så jävla gott? Det är samma med kaffe, det låter också sjukt gott.. Men ha det som parfym?? Njaa, jag blev nästan paff när jag hörde att Kate Moss ska lansera en parfym som luktar bensin, men gott å gå runt och lukta det, eller? Fast vem vet det kanske blir en trend, u never know!


David Guetta !!

År 2009 tycker jag personligen, verkligen var David Guettas år, han har ju gjort ett flertal låtar tillsammans med andra kända artister såsom Kid Cudi, Kelly Rowland, Akon, William m.m! Låtarna är dessutom bra vilket är ett stort + hehe.. Man kan ju inte ha missat att vissa av låtarna spelats på krogen, bästa partylåtarna !




 


Inte min dag idag

Första skoldagen idag, den gick bra såsätt.. Bara när jag slutat som jag hade värsta otur, verkade inte som en enda bankomat i stan funkade idag. Jag hatar Seb, kanske borde byta? Fick iallfall gå runt i hela stan å leta efter en bankomatjävel som funkade, antingen var de ur funktion eller så fanns det inga minneslappar, eller båda alternativen.. Jag gav upp tillslut och tog tåget hem istället ha ha..


Vi som tycker "PJ" ska skaffa blogg!



Jag kanske borde skapa en grupp på facebook, vi som tycker Pj ska skaffa blogg? Varför inte liksom? Ne helt ärligt nu, vet att du läser detta, du får tamigfan ta och skaffa en du också . Inte lika många killar som har så bra klädsmak som du har, du borde dela me dig lite av dina tips tycker jag allt :) Plus det hade bara vart skoj å få läsa din blogg också, såsom du läser min. Ha ha!


Ed Westwick + Jessica Szohr





Man blir ju inte lite avundsjuk att "Vanessa" är tillsammans med "Chuck" in real life. Han är ju så otroligt sexig, grrrr..


Jag bara längtar!!

Till den nya säsongen av The City som kommer på söndag on Mtv. Glömt av vilken tid det är men tror det är 7 nånting? Jag kommer sitta bänkad, bara älskar The City och The Hills givetvis :) De är både snygga och framgångsrika, they are living the dream.

Påminner mig själv, varför bor inte jag i Usa ? Sverige är inget jämfört med Amerika ens, liksom.. Om det nu finns ett liv efter detta, önskar jag mig att jag föds i Usa. Born in the Usa, over and out puusssss.


=)


Ser ni likheten?

 

Jag gör det iallafall!
Vart ju och kollade på Sherlock Holmes igår och det slog mig att hon som spelar Sherlocks ex, Rachel McAdams, är sjukt lik Emmanuelle Vaugier, ni vet hon som spelar Charlies flickvän Mia i Two and a half men?! Trodde faktiskt de båda var en och samma person till en början.


Sherlock Holmes.



Var på bio idag med mr Emil Larson.. Vi såg Sherlock Holmes, den var faktiskt bättre än jag förväntat mig . Plus den var lite smårolig hehe.. Blev dock aspissig i mitten av filmen men jag orkade inte gå på toaletten ens.. Haha fyfan det var nästan hemskt!

Vi klarade iallafall oss bra hem efter bion, snöar som in i helvete ju, inte lite snö heller.. Men det är la gött! Bara det inte är såhär mycket snö nästa vecka då jag börjar skolan, så är jag nöjd. Vill inte ha problem med tåget in och sånt där när jag ska börja skolan, komma försent är nog inget bra tecken ha ha :)


"DET FINNS INGA SNYGGA BRUNETTER":

     

Man måste ju bara älska Anna Anka och hennes synsätt, att det inte finns några snygga brunetter t.ex.. Men det stämmer ju givetvis inte, har radat upp några st som jag tycker är så sjukt snygga, bland annat Claudia Lynx, Kiera Knightely, Megan Fox, Nadia Björlin, Audrina Patridge och Rachel Bilson ! Sedan finns det ju givetvis massa icke kända brunetter som ser bra ut.

Sedan tycker jag inget illa om Anna Anka så sätt, JAG tycker faktiskt hon är underhållande!! Vet att det är många som inte håller med mig men vafan, har folk ingen känsla för humor? Jag skrattar bara åt allt hon säger, tar inte åt mig när hon säger det inte finns några snygga bla bla bla. Who cares? Eller låt mig få det rätt, jag menar att jag skrattar åt henne, inte med henne ;) Hihi..

Till en söt vän



Hur söt är inte Patrik då som sitter och läser min blogg oftaa och vad var det du sa sist?
Att min blogg är som din bibel haha. Man måste bara älska det! Jag blir lika rörd varje gång, hihi. Kul att någon gillar den :)


Kärleksfeber

  

Låg i princip uppe hela natten igår, fastnade nämligen vid filmen "Kärleksfeber". Som bland annat Cher medverkade i samt Winona Ryder och Christina Ricci. En väldigt speciell familj måste jag säga. Filmen var både rolig, hemsk och sorglig. Men som man säger, slutet gott allting gott.
Så är det iallafall i filmer, oftast.


Kissar glitter

Man måste bara älska mina äventyr, det händer alltid något skoj alternativ tråkigt på fyllan. Men det tråkiga ska vi inte ta upp här!

I lördags var jag verkligen huuur seg som helst på att gå ut på krogen dock hade jag lovat Malin att vi skulle till Parken! Så det var bara till att göra iordning sig och dra ut, man kan inte svika sina vänner. Första gången jag skulle ut på Parken och jag var inte imponerad alltså.. Fick stå i kö i en timme för vakterna släppte inte in alls många.. De gör väl endast så bara för att tjäna pengar, efter kl 23.30 så är det ju fullt inträde och givetvis kommer man ju in prick halv. Typiskt haha.. Beställde cider och började dricka lagom, träffade på en massa folk jag kände det trodde jag inte att jag skulle göra direkt.. Träffade även på ett par gamla arbetskamrater som kom fram och hälsade :)

Jag och Malin hängde med Sebastian i slutet av kvällen och när klockan var 3 så började vi gå till stationen.. Gissa om vi hann med tåget ? Inte direkt, haha.. Så vi begav oss tillbaka till Parken efter att Sebbe tjatat till sig att jag skulle med.. Han köpte cider till oss och vi satte oss där nere, till klockan blev 4 (då stängde dem nedervåningen nämligen) så vi gick upp.. Träffade på Assel och jag visste han skulle åka bil hem till Varberg igen så jag frågade om man fick åka med.. Fick betala 100 spänn men vafan det var det värt. Ville bara komma hem, frös otroligt mycket och jag var rätt trött.. I bilen var det även två killar och två tjejer med, Assel sa att de två killarna hade rymt från en öppen anstalt i Sätila och att han först skulle köra dit dem.. Haha vafan?

Detta är rätt kul när man tänker tillbaka, två killar som rymt.. Såg så kul ut när vi körde i låg fart utanför anstalten och de två killarna skulle hoppa ut i farten! Den ena fick inte upp dörren ens hehe.... Alltså såna här grejer händer bara när man är ung så jag har kommit på att man ska leva livet, medan man kan! Hur jävla seg eller trött man är en kväll och inte orkar dra ut på fest/krogen ska man göra det ändå. Det är oftast då det blir som roligast!

(Ps. Kissar glitter. Haha internskämt)

Let's make a list!


 
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: 
 Ja. Jag gjorde en massa galna grejer !
2. Höll du några av dina nyårslöften?: Hade inget ens
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Nejnej, inte ännu
4. Dog någon som stod dig nära?: Neej
5. Vilka länder besökte du?: Bara Danmark, tyvärr
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?: Nja tror inte det? Gjorde det mesta iår
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?: Oj, svårt! Har så många datum så jag vet inte :)
8. Vad var din största framgång 2009?: Inte mycket att skryta om där
9. Största misstaget?: Finns många misstag av välja mellan
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Har typ inte vart så mkt sjuk detta året!
11. Bästa köpet?: Mina converse lätt :)
12. Vad spenderade du mest pengar på?: Kläder, krogen och mat
13. Gjorde någon dig riktigt glad?: Jaa, alltför många :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?: Pitbull - I know you want me, Keri Hilson - Knock you down, Flo rida - Right round, Axwell - Leave the world behind  och Bob Sinclair - La la song(Tocadisco remix) (:
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Både jag och nej. Har haft mina motgångar! Men jag är nog lika glad varje år skulle jag tro
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Litat på mig själv mer
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Inte träffat så många idiot killar
18. Hur tillbringar du julen?: Med familjen?
19. Blev du kär i år?: Njaa 2010 kanske det händer ;)
20. Favoritprogram på TV?:  The Hills & The city!
21. Bästa boken du läste i år?: Minns inte va den hette
22. Största musikaliska upptäckten?: Åh så många!
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?: Fyllde på en söndag men vart ute å festa me mina fina vänner på lördagen ♥
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Ja nåt finns det alltid
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?: Chic
26. Vad fick dig att må bra?: Mig själv och mina vänner givetvis! 
27. Vilken kändis var du mest sugen på?: Robert Pattinson!! Var helt galen i honom


Okej!!

Jag orkar verkligen inte lägga upp ALLA bilder här på bloggen, gillar inte lägga upp så mycket bilder på en och samma gång.. La ut lite mer på facebook istället för er som vill kolla där, hehe..


Jag hade iallafall en helt okej nyår, hoppas ni andra också hade det bra :)

Nytt år, nya möjligheter!


Så jävla typiskt....

Har letat överallt i lägenheten efter min usbkabel till digitalkameran, men jag hittar varken min eller Elins? Vafan är detta... Jag blir alldeles tokig på sånt här!! Aja jag får återkomma senare om jag hittar den, då ska jag lägga upp ALLA bilder från igår!;)


RSS 2.0